fatıh tekke Üyeliği Kilitli
Turkey İleti 0
alıntı:@krep tarafından yazılan:alıntı:fatıh tekke tarafından yazılan:walla ogame hic bi oyun gecemez ben de oynuyorum 10.ewrende baska oynıyan varsa bana ulassin oyundan 250k puanım var ismim GoKDeNiZArkadaşım ogame için başka konular açılmış senin ne haddine burda ogameden bahsetmek ya kurallara uysana...
alıntı:fatıh tekke tarafından yazılan:walla ogame hic bi oyun gecemez ben de oynuyorum 10.ewrende baska oynıyan varsa bana ulassin oyundan 250k puanım var ismim GoKDeNiZ
@krep Üye
Turkey İleti 127
alıntı:fatıh tekke tarafından yazılan:alıntı:@krep tarafından yazılan:alıntı:fatıh tekke tarafından yazılan:walla ogame hic bi oyun gecemez ben de oynuyorum 10.ewrende baska oynıyan varsa bana ulassin oyundan 250k puanım var ismim GoKDeNiZArkadaşım ogame için başka konular açılmış senin ne haddine burda ogameden bahsetmek ya kurallara uysana...kardeşim forumun kendi kuralları böyle senin ğibi yapan çok kişi vardı hepsi admin tarafından ban ban ban yedi :-Dkardesım o sana kalmamıs baslıkta ogame den bahsedılmez dıe bı baslık mı var ben ole bısey gormuom demek bahsedebılırım sana kalmamıs
alıntı:@krep tarafından yazılan:alıntı:fatıh tekke tarafından yazılan:alıntı:@krep tarafından yazılan:alıntı:fatıh tekke tarafından yazılan:walla ogame hic bi oyun gecemez ben de oynuyorum 10.ewrende baska oynıyan varsa bana ulassin oyundan 250k puanım var ismim GoKDeNiZArkadaşım ogame için başka konular açılmış senin ne haddine burda ogameden bahsetmek ya kurallara uysana...kardeşim forumun kendi kuralları böyle senin ğibi yapan çok kişi vardı hepsi admin tarafından ban ban ban yedi :-Dkardesım o sana kalmamıs baslıkta ogame den bahsedılmez dıe bı baslık mı var ben ole bısey gormuom demek bahsedebılırım sana kalmamıs
love_mage43 Üye
Turkey İleti 39