|
| Yazar |
Konu  |
|
|
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 30/09/2006 : 20:41:57
|
Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin? -Boşuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş şeytan. -Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde... Şeytan şeytanca gülümsemiş: -Ama bütün hakemler de bizde...
Cehenneme düşmüş olan uyuşturucu bağımlısı bir adamı bu suçundan dolayı hakkettiği cezalardan birisini seçmesini öneriyorlar. Cezaların hepsi kızarmak, haşlanmak gibi derken bizimki bir bakıyor ki, cezaların birinde insanlar uyusturucu sarıyorlar. Hertaraf uyuşturucu. Adam hemen bu cezayı seçiyor. Bu insanların yanına girer girmez hemen bi uyuşturucu sarıyor ve yanındakine soruyor: -Ateşin var mı? Adam cevap veriyor: -Ne gezer. Burayı cennet mi zannettin? Temel kız arkadaşına: -Akşam bize gel, evde kimse yok. Kız arkadaşı akşam temelin evinin kapısına gelir, zile basar. Kapı açılmaz. Çünkü evde kimse yok.
Adamın biri karadenizli arkadaşına "eşek" demiş. Karadenizli sormuş : -Eşek olduğum için mi arkadaşınım; yoksa arkadaşın olduğum için mi eşeğim?
|
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |
|
|
atakan26
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/09/2006 : 22:56:05
|
Temel kız arkadaşına: -Akşam bize gel, evde kimse yok. Kız arkadaşı akşam temelin evinin kapısına gelir, zile basar. Kapı açılmaz. Çünkü evde kimse yok. tuttum bunu haaha çok koomik paylaşımın için teşekkürleer |
 |
|
|
semihmanga12
Üye

Turkey
İleti 67 |
İletim - 01/10/2006 : 08:32:30
|
heheh Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin? -Boşuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş şeytan. -Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde... Şeytan şeytanca gülümsemiş: -Ama bütün hakemler de bizde... Bu süper olmuş!! |
Irk:Human Server:Xigenon Gorev:Archery Clan:LogitecH(başkanım) Np:53k:) Nck:ThePunisher123 Lwl:63:)
|
 |
|
|
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 01/10/2006 : 12:11:24
|
| bısey deıl |
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |