AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 BUNLARI BILIYOR MUYDUNUZ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

asturmancı
Üye

İleti 53

İletim - 01/10/2006 :  18:01:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet baya bilgi kazandım

İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 01/10/2006 :  18:31:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünya'daki en tehlikeli canlı insandır.Öyle ki, geçiniz başka canlıları kendi türünü bile tehdit etmektedir.Hatta kendi sonunu hazırladığının farkında olmasına rağmen hiçbir şey yapmamaktadır.Böyle bir canlının dünyanın en zeki yaratığı kabul edilmesine akıl sır erdiremiyorum!!!

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

atakan26
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/10/2006 :  21:06:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
-Bir yılan 3 yıl uyuyabilir. bunu billiyordum ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem
Sayfanın En Üstüne Git

Kitten
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 12/01/2007 :  19:50:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2.Dünya savaşında yalnız dolaşan 1 tane tiger tankını yoketmek için müttefikler 3 sherman tankını ve içindeki mürettebatı kaybediyordu.

The Kitty
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/01/2007 :  20:51:05  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Kitten tarafından yazılan:

2.Dünya savaşında yalnız dolaşan 1 tane tiger tankını yoketmek için müttefikler 3 sherman tankını ve içindeki mürettebatı kaybediyordu.

Diğerlerine göre pek ilginç gelmedi.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000