AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 bu terim ne demek ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 28/09/2006 :  17:07:35  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bulduğum bir unique itemin özelliklerinde şöyle bişey yazıyor :

%10 Reanimate As : Returned

bunun ne demek olduğunu bilen var mı? bilen burada bizimle paylaşırsa sewinirim.. yani sadece türkçe anlamını sormuyorum her ne işe yarıyorsa nerelerde kullanılsa iyi olur, hangi karakterler için idealdir ve ipuçları falan işte.. şimdiden teşekkürler

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 28/09/2006 :  18:27:20  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
%10 şansla öldürdüğün bir yaratık "returned" olarak geri canlanır. tam hatırlamıyorum ama galiba normal yaratığın %60 özelliklerini taşıyor canlanan vatandaşlar. kime iyidir kime kötüdür oynayış stiline bağlı tabii ama etrafta fazladan birkaç hedef bulunmasının kimseye zarar vereceğini sanmıyorum ancak "returned"lar biraz zayıf olduğundan olmamasıda çok aşırı bir kayıp değil.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 28/09/2006 :  23:39:46  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yani benim adamım oluyorlar öle mi ?
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 29/09/2006 :  05:57:43  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet senin adamın oluyorlar ve senin için dövüşüyorlar.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 29/09/2006 :  10:54:23  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler açıkladığın için..
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 10/10/2006 :  11:17:35  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bulduğum itemin lewelini soruyorsan 80 civarında bişi istiyor ama tam hatırlayamadım şimdi.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000