Bu resimler de sana ait. bir gün de bu ne değişiklik, şaşırdım açıkçası. Neyse fazla uzatmaya gerek yok, hayırlı olsun. Bir de aklıma takıldı sormadan edemicem, sonuçta yarın öbür gün biz de Vista'ya geçiceğiz, her şey İngilizce'de Genel, Bilgisayar Adı, Donanım, Gelişmiş vs. onlar neden Türkçe? :S
BAZI YERLERİ TÜRKÇE SANIRIM ÖNEMLİ YERLERİ TÜRKÇE ÇÜNKÜ BAŞLATIN VE MASAÜSÜTÜ SAĞ TUŞ ÖZELLİKLER DE TÜRKÇE.İNSALLAH YAKIN ZAMANDA FULL OLARAK TÜRKÇE YAPARLAR.
DEĞİŞİKLİK KONUSUNA GELİNCE BENİM BİLGİSAYAR BÜYÜK BİR VİRÜS BULAŞMIŞTI.C:/WİNDOWS KLASÖRLERİNE BENDE AVAST ANTİVİRUS İLE VİRUSLERİ SİLEREK TAMAMLADIM AMA C:/WİNDOWS KLASÖRLERİ VE DOSYALARI BÜYÜK BÖLÜNLÜĞÜ SİLİNDİĞİ İÇİN BİLGİSAYARDA COK EKSİKLİKLER OLDU BENDE BİGİSAYARI FORMAT ATTIRMAYA GITTIM ORDA ARKADAŞLAR VARDI ONLARIN KULLANDIĞI BİLGİSAYARDA WİNDOWS VİSTA VARDI. BENDE ONLARA RİCA ETTİM.RİCAMI KIRMAYIP WİNDOWS VİSTAYI KURDULAR.
o bölüme abim girmişti kusura bakma bende bakıyordu bişeylere gelci ne olduğunu bilmiyorum ama abim işte.Hem hemen dene beni yalancı cıkarıyonuz anlamıyorum doğrusu.Tamam o siteye dikkat diyorsun ama ben gercekten diyorum kiiii abim girdi çünkü sistem özelliklerine baktın mı ? yoook orda kayıtta soyadımız yazıyor.