AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 img toolla yeni araç yapılabilio mu gta sa da
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 25/09/2006 :  22:27:15  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
img toolda deiştirme yapmadan,yeni araç nası yapabilioruz.internetten maybach indirdim ama maybach.dff ve maybach.txd var extract yapınca,onları da gta 3 klasöründe göstermio,ayrıca bişi mi yapmak lazım

atamıyorum,kalemsiz asla yapmam

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 26/09/2006 :  19:44:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
walla bnm bi iki düşüncem war daha uygulamaya gözüm yok ama mantıklı geliyor yani olabilir gibi ama bilmem artık:Değer msn'i ekeyebilirsen paylaşabilirim burda çok uzun sürebilir:D
Sayfanın En Üstüne Git

eray canbulat
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 28/09/2006 :  22:39:08  Bilgileri Göster  eray canbulat için bir ICQ İletisi Gönder  eray canbulat'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
IMG tool nedir söyleye bilir misin
Sayfanın En Üstüne Git

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 29/09/2006 :  10:41:50  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya internetten indirdiğin araçları oyunda çalıştırmak için indirilen bi program,rahatça bulabilirsin.indirdiklerini oyundaki araçlarla deiştirio ama benim indirdiğimin oyundaki araçlarla da bi ilgisi yok,tek başına bi dosya olduğu için nasıl yapacağımı anlamadm

atamıyorum,kalemsiz asla yapmam
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000