|
Yazar |
Konu  |
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 02/10/2006 : 16:36:14
|
walla bende bılmıyom ya 1 bın verdım kabul etmedım sanırım buyuk bı para vermek ğerenk |
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/10/2006 : 20:38:25
|
saygınlık x 500 =rüşvet (minimum sizin için maximum olsa da ii olur :)) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/10/2006 : 20:59:09
|
Oyunda sorunum var, sürekli polonyalı,brezilyalı ve yunanlı kişiler bana saldırıyor, çok sinirime gidiyor, beni görmemeleri için bir şey yapamaz mıyım? |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 04/10/2006 : 16:04:09
|
onlardan birine saldırma? kimseyle kontak yapma. çetelerden işin bitince çık. baktın biri sana saldırdı sen bana mı saldırdın bilader diyip onu öldür(bu iş güçlenince oluyor) .
onların saldırmasının asıl sebebi saygınlık,güç artımı değil(ki sen düşük seviye isen hiç bir şey kazanmazlar) TÜRK olman çekemiyorlar n'apalm. Türkler ise kendi çıkarını düşünürler organize olmazlar kontak geldiği an ülkesine bakmaz döver |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/10/2006 : 16:15:14
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
onlardan birine saldırma? kimseyle kontak yapma. çetelerden işin bitince çık. baktın biri sana saldırdı sen bana mı saldırdın bilader diyip onu öldür(bu iş güçlenince oluyor) .
onların saldırmasının asıl sebebi saygınlık,güç artımı değil(ki sen düşük seviye isen hiç bir şey kazanmazlar) TÜRK olman çekemiyorlar n'apalm. Türkler ise kendi çıkarını düşünürler organize olmazlar kontak geldiği an ülkesine bakmaz döver
Peki benim saldırı listemde onları seçebilmem için ne yapmam lazım?Sağlam kontak olarak ekle diyorum olmadı bikeresinde, saldırı için. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|