AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Winamp Türkçe
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 24/09/2006 :  22:03:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim bilgisayar en yenisi WİNDOWS XP VİSTA
Sayfanın En Üstüne Git

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 24/09/2006 :  22:18:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım %85 oranında türkçeleştirdim onu lütfen yükle çünkü yukardaki YENİ %85 TÜRKÇE GÖRÜNTÜLER
'deki yerler türkçe değildi onları türkçeleştirdim.Winamp yazı bakımında %100 türkçe oldu ama winamp'ın temalar bakımından %85 türkçe.Bundan sonrası artık türkçe olamaz çünkü winamp şirketi izin vermiyor.Tema yerlerini türkçe yapamıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 25/09/2006 :  10:33:25  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
THE_FAMERA tarafından yazılan:

Benim bilgisayar en yenisi WİNDOWS XP VİSTA

Windows Vista mı? Birincisi windows vista henüz piyasaya çıkmış değil. Cebit bilişim fuarında microsoft yetkilileri çıkış tarihini ocak 2006 olarak açıkladı. İkincisi bana kalırsa sen daha hangi sistemi kullandığının farkında değilsin.

Ayrıca winamp ın türkçeleştirmek için bu kadar uğraşmana gerek yok. İnternette onlarca yama siteleri var Bkz. http://www.programlar.org/download/winamp.-turkce.eklentisi.(5..x.serisi.icin)..html

Ha bir şey daha var, iletilerini ikişer ikişer atmaktan da vazgeç.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 25/09/2006 :  21:02:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl piyasaya çıkmış değil yaa yemin ederimki çıktı! ama bazı yerleri ingilizce dil.Bu site git gide garipteşmeye başladı bana göre yahu benden ii nasıl bilecekler görmeden ben microsoft windows xp vista kullanıyoruum diyorum.ve ben hangi işletim sisteminin farkındayım bigisayar açılıyorken bile windows xp vista yazıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 25/09/2006 :  21:22:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Windows Xp Vista diye bir işletim sistemi yok, boşuna yemin edip günaha girme derim. Senin ki Xp'dir Vista İnspirat vardır. Ceberruh'da bilgisayar işini yapıyor, eminim ki senden iyi biliyordur.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000