Arkadaşım %85 oranında türkçeleştirdim onu lütfen yükle çünkü yukardaki YENİ %85 TÜRKÇE GÖRÜNTÜLER 'deki yerler türkçe değildi onları türkçeleştirdim.Winamp yazı bakımında %100 türkçe oldu ama winamp'ın temalar bakımından %85 türkçe.Bundan sonrası artık türkçe olamaz çünkü winamp şirketi izin vermiyor.Tema yerlerini türkçe yapamıyorum.
Windows Vista mı? Birincisi windows vista henüz piyasaya çıkmış değil. Cebit bilişim fuarında microsoft yetkilileri çıkış tarihini ocak 2006 olarak açıkladı. İkincisi bana kalırsa sen daha hangi sistemi kullandığının farkında değilsin.
nasıl piyasaya çıkmış değil yaa yemin ederimki çıktı! ama bazı yerleri ingilizce dil.Bu site git gide garipteşmeye başladı bana göre yahu benden ii nasıl bilecekler görmeden ben microsoft windows xp vista kullanıyoruum diyorum.ve ben hangi işletim sisteminin farkındayım bigisayar açılıyorken bile windows xp vista yazıyor.
Windows Xp Vista diye bir işletim sistemi yok, boşuna yemin edip günaha girme derim. Senin ki Xp'dir Vista İnspirat vardır. Ceberruh'da bilgisayar işini yapıyor, eminim ki senden iyi biliyordur.