AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Gunz Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 24/09/2006 :  11:43:40  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SLm arkdaşlar ben bir oyun öğrendim adı Gunz online arkdaşım oynuyodu bende kendime bir üyelik almak istedim ama almadım ID bölümüne istediğiniz herşeyi ğirin kar etmiyo ne yazarsam yazayım siystem error diyip duruyo bu oyuna üye olmayı bilenler var bir zahmet cvp versin.. ayrıca oyun knigt ğibi eski çağ türü silahlar yok bildiğimiz tabanca vb silahlar var...

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 25/09/2006 :  10:44:00  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
@krep tarafından yazılan:

SLm arkdaşlar ben bir oyun öğrendim adı Gunz online arkdaşım oynuyodu bende kendime bir üyelik almak istedim ama almadım ID bölümüne istediğiniz herşeyi ğirin kar etmiyo ne yazarsam yazayım siystem error diyip duruyo bu oyuna üye olmayı bilenler var bir zahmet cvp versin.. ayrıca oyun knigt ğibi eski çağ türü silahlar yok bildiğimiz tabanca vb silahlar var...

Ya arkdaşlar oyun evimde yüklü oynayamıyorum ltf bilen varsa yazsın az buçuk bişiler

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

federal1
Üye

İleti 2

İletim - 05/10/2006 :  22:17:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bilmiyorum bende mu ve knahtten alamadım deli olucam millet oynuyor ya
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 09/10/2006 :  15:11:24  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
adresi ne
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 09/10/2006 :  18:06:52  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mizahcim tarafından yazılan:

adresi ne

www.gunzonline.com

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

DarkShadow1
Üye

İleti 15

İletim - 25/02/2007 :  13:29:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben bu oyunu anlayamadım giriom ama sawaşta bitek ben oynuom başka kimse oynamıo kafalarının üstünde işaretler oluo ben wurunccda ölmüolar

DarkShadow
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000