AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Blue Shift Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/09/2006 :  16:34:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben tren rayları ve vagonlar olan bir meydana geliyorum yüzlerce binlerce gaz maskeli askerler pompalılarla saldırıyo en azından 5-6 kişi vuruyorum orada napıcam onları öldürceksin demeyin imkansız 100 kişiyi vurmak :)

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/09/2006 :  17:21:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm yıllar oldu bitireli, yüzlercesiyle uğraştığımı hatırlamıyorum hiç. Işınlanacak veya kaçacak bir yer olması olası...
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 30/09/2006 :  07:14:45  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
O bölümde bir odaya gireceksin.Orada 2 kol var. Onlardan birini çekeceksin,tren gitmeye başlayacak.Bu sırada tren bir yere vuracak ve patlama olacak.Böylece tüm askerler ölecek.Büyük bir bina var.Zaten görürsün.Ondan sonra oraya gireceksin.Bir bilim adamı seni bekliyor olacak.Onunla konuştuktan sonra koşmaya başlayacak.Tek işin onu takip etmek.O seni dışarıya çıkaracak.Dışarıda 10,15 tane güvenlik görevlisi ve bilim adamı seni bekleyecek.Onların yanına gideceksin.Seni bir yere götürecekler.Böylece bölümde bitecek.
Sayfanın En Üstüne Git

nfsmw
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 04/10/2006 :  17:17:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende blue shift war bi türlü acılmıo nedense?

½$#£>___M0sT WaNT£d___<£#$½
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/10/2006 :  21:34:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alakasız oldu? Ne yapabiliriz?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: