AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 parasite eve 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

acankul
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 22/09/2006 :  09:16:14  Bilgileri Göster  acankul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bu oyuna yeni başladım polis merkezinin içine geldim (sanctuary)girmek için kapı kilitli anahtarım var ama açamıyorum.birde benim aldığın oyunda hersey japonca yazıyo oda ayrı bi zorluk yardımcı olursanız sevinirim

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 23/09/2007 :  12:33:35  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadasım o oyunu nerden buldun bende o oyunu arıyorum ama bulamuyorum bana yardımcı olursan sevınırım ayrıca hangı platformda oynuyorsun

***RAPTECHNO***1905 GALATASARAY***
Sayfanın En Üstüne Git

furkanoral
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 24/09/2007 :  11:24:25  Bilgileri Göster  furkanoral'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aynen nerden buldun

furkanoral
Sayfanın En Üstüne Git

acankul
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 03/10/2007 :  08:46:01  Bilgileri Göster  acankul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla arkadaşlar yardım istediğim tarihe bakarsanız anlarsınız tam 1 seneyi geçmiş yani geçen sene bu zamanlar izmirde dükkanın birinden aldım.eger hala arıyorsanız.bana mail atın mackcankul@hotmail.com yardımcı olmaya çalısırım
Sayfanın En Üstüne Git

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 04/10/2007 :  10:47:25  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben psone platformda oynayacagım eger senınkı pc ıcınse kalsın ılgın ıcın tskler

***RAPTECHNO***1905 GALATASARAY***
Sayfanın En Üstüne Git

acankul
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 16/10/2007 :  16:39:44  Bilgileri Göster  acankul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BENİMKİDE PCONE SEN BANA ADRESİNİ ADINI SOYADINI MAİL AT BULABİLİRSEN OYUNUNU GÖNDEREBİLİRİM. (AMA DEDİĞİM GİBİ BULABİLİRSEM ÜCRETSİZ OLARAK GÖNDERİRİM.)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000