|
| Yazar |
Konu  |
|
ads
Üye

Turkey
İleti 84 |
İletim - 18/09/2006 : 19:13:30
|
| yeni bir online oyun buldum thecrims diye makya oyunu ama 18 yaş üzeri 20 ülke de oynanıyo ve ülke birincisine 400$ ödul var |
|
|
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 18/09/2006 : 19:49:09
|
| sıteee????? |
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 18/09/2006 : 21:03:48
|
| www.thecrims.com :) sen 1. ol bi 400$ da benden ads adamlar işi ii biliyor ben de bi ara takıldım. Açık açık söyleyeyim hiç bir Türke inanmayın çoğu iyi değil. saygınlık 100+ bana kontak atsın suç yapalım diyor atıyorsun hoop ölüsün:X |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 20/09/2006 : 18:03:02
|
| Ben de www.thecrims.com oyununa başlayalı 1-2 gün oldu, gayet memnunum, zevkli bir oyun, ilerleyen zamanlar ne gösterecek bilemem :), hiç değilse knight online kadar bağımlılık yapmıyor, ve siteden oynandığı için, bağlantıda zaman kaybı olmuyor.Karakter özelliği olarak gangster'i seçtim. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 20/09/2006 : 18:24:09
|
| mafya oyunlarında o o kadar da güzel değil. Omerta çok daha güzel;) hele ilerleyince harbi italya mafyasına dönüyor baba filmi gibi gidiyor işler:) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 20/09/2006 : 19:26:30
|
Bilmiyorum; ama şu an bana göre çok zevkli bir oyun, yalnız demin yanlış yere soygunluk yaptığımdan hapise girdim Belki sonra sıkılırım.. Önemli olan oyunlardan sürekli zevk almak bence. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|