AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 yeni bir online oyun oynamak ısteyenler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 18/09/2006 :  19:13:30  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni bir online oyun buldum thecrims diye makya oyunu ama 18 yaş üzeri 20 ülke de oynanıyo ve ülke birincisine 400$ ödul var

dezo
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 18/09/2006 :  19:49:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sıteee?????

hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/09/2006 :  21:03:48  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
www.thecrims.com :) sen 1. ol bi 400$ da benden ads adamlar işi ii biliyor ben de bi ara takıldım. Açık açık söyleyeyim hiç bir Türke inanmayın çoğu iyi değil. saygınlık 100+ bana kontak atsın suç yapalım diyor atıyorsun hoop ölüsün:X

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 20/09/2006 :  18:03:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de www.thecrims.com oyununa başlayalı 1-2 gün oldu, gayet memnunum, zevkli bir oyun, ilerleyen zamanlar ne gösterecek bilemem :), hiç değilse knight online kadar bağımlılık yapmıyor, ve siteden oynandığı için, bağlantıda zaman kaybı olmuyor.Karakter özelliği olarak gangster'i seçtim.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/09/2006 :  18:24:09  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mafya oyunlarında o o kadar da güzel değil. Omerta çok daha güzel;) hele ilerleyince harbi italya mafyasına dönüyor baba filmi gibi gidiyor işler:)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 20/09/2006 :  19:26:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmiyorum; ama şu an bana göre çok zevkli bir oyun, yalnız demin yanlış yere soygunluk yaptığımdan hapise girdim Belki sonra sıkılırım.. Önemli olan oyunlardan sürekli zevk almak bence.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000