AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 Nintendo mu PS2 mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Hasan Kahraman
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 18/09/2006 :  10:30:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet arkadaşlar ben bi oyun konsolu almaya karar verdim ancak hangisini alayım bi türlü karar veremedim hangisinin grafikleri kullanılabilirliği vs daha iyi GAMECUBE ler ps2 den daha mi iyi ve ben bunları en uygun fiyatlarla nerden bulurum ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.....

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/09/2006 :  17:35:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence biraz daha bekleyip, yeni konsolların piyasayı vurmasını bekle, onları almasan bile, diğerleri biraz daha ucuzlamış olur.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/09/2006 :  17:38:12  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nintendo wii al. bence oldukça değişik bir konsol ve kumanda aleti oldukça enteresan. tv'nin altına,üstüne yerleştiren kameralar ile konsol senin hareketini algılıyor yani elindeki kumandayı kılıç olarak kullanabiliyorsun ki çok güzel bir şey.

ama o 2'si arasında bence de yenilerini bekle üstüne 2 hafta geçsin öyle al.

(konu dışı: abd'de x-box360 ps2'den daha az satmış)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Hasan Kahraman
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 18/09/2006 :  19:35:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok arkadaşlar ben bunlardan ikisini alcam kendime değil kardeşime ama almışken iyisini alayım diyorum şimdi hangisi daha iyiBu arada nintendo wii bize kalın kaçar dostum onu geç senn hem bizim ufaklık oynayamaz :)neyse bunları en ucuz nerde bulurum?ps2 yi biliyorum da bu gamecube cd ile mi çalışıyo bunun oyunlarını nerden temin ederim bana bu soruların cevabı lazım ilginize teşekkür ederim
SAYGILARR...
Sayfanın En Üstüne Git

darth falcon
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 19/09/2006 :  21:49:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım ben senin yerinde olsam playstation2 alırdım. grafik olarak ne kadar fark var bilmiyorum ama ayıptır söylemesi ps2 oyunlarının korsanı da var bi de bildiğim kadarıyla nintendo nun ürettiği oyunlar dışında gamecube oyunlarının hepsi ps2 için de var ama pek kesin bi bilgi değil. ha eğer diyosan ki nintendo nun oyunları yoksa almam o senin biliceğin iş ama ben nintendo nun hiç bi oyununu sevmedim açıkçası.ama bişey söyliyim ps2 emülatörleri var bilgisayarda ps2 oyunlarını oynayabiliyosun. Yavaş oynatıyo falan diyolar ama tam tersini söyleyenler de var.yani kısacası ben olsam ps2 alırdım hem kardeşin az büyüyünce de oynar güzel oyunları var ps2 nin.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000