evet arkadaşlar ben bi oyun konsolu almaya karar verdim ancak hangisini alayım bi türlü karar veremedim hangisinin grafikleri kullanılabilirliği vs daha iyi GAMECUBE ler ps2 den daha mi iyi ve ben bunları en uygun fiyatlarla nerden bulurum ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.....
nintendo wii al. bence oldukça değişik bir konsol ve kumanda aleti oldukça enteresan. tv'nin altına,üstüne yerleştiren kameralar ile konsol senin hareketini algılıyor yani elindeki kumandayı kılıç olarak kullanabiliyorsun ki çok güzel bir şey.
ama o 2'si arasında bence de yenilerini bekle üstüne 2 hafta geçsin öyle al.
(konu dışı: abd'de x-box360 ps2'den daha az satmış)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
yok arkadaşlar ben bunlardan ikisini alcam kendime değil kardeşime ama almışken iyisini alayım diyorum şimdi hangisi daha iyiBu arada nintendo wii bize kalın kaçar dostum onu geç senn hem bizim ufaklık oynayamaz :)neyse bunları en ucuz nerde bulurum?ps2 yi biliyorum da bu gamecube cd ile mi çalışıyo bunun oyunlarını nerden temin ederim bana bu soruların cevabı lazım ilginize teşekkür ederim SAYGILARR...
arkadaşım ben senin yerinde olsam playstation2 alırdım. grafik olarak ne kadar fark var bilmiyorum ama ayıptır söylemesi ps2 oyunlarının korsanı da var bi de bildiğim kadarıyla nintendo nun ürettiği oyunlar dışında gamecube oyunlarının hepsi ps2 için de var ama pek kesin bi bilgi değil. ha eğer diyosan ki nintendo nun oyunları yoksa almam o senin biliceğin iş ama ben nintendo nun hiç bi oyununu sevmedim açıkçası.ama bişey söyliyim ps2 emülatörleri var bilgisayarda ps2 oyunlarını oynayabiliyosun. Yavaş oynatıyo falan diyolar ama tam tersini söyleyenler de var.yani kısacası ben olsam ps2 alırdım hem kardeşin az büyüyünce de oynar güzel oyunları var ps2 nin.