|
Yazar |
Konu  |
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 21/09/2006 : 19:53:33
|
çok mu komik komik tabi |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
mjo
Üye

İleti 85 |
İletim - 21/09/2006 : 20:16:25
|
alıntı: DeatH_SoldieR tarafından yazılan:
Ne bu şincik mjo illâ bana Sülo Baba'cılık mı yaptırıcaksınız kardeşim :)
Şinjik şöle oluyor, ben etmedim ama benim yerime servisten bir kız söylemiş. Bu önemli değil ama sorarım size, bir insan seviyorsa ve önemli bir engel yoksa neden karşısındakinin sevgisini reddeder ki? Ee n'oldu şimdi ayrı okullardayız, reva mı bu 
yaw ne bu kardeşim..sana yapılan bu zulmü şiddetle kınıyorum...dokunsak aglayacan yaw... bende sevdim ama beni sevmeyenler işim olmaz ben çok sevsem bile olamaz...sevginin degerini bilen birini bull... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 21/09/2006 : 21:17:47
|
alıntı: mjo tarafından yazılan:
alıntı: DeatH_SoldieR tarafından yazılan:
Ne bu şincik mjo illâ bana Sülo Baba'cılık mı yaptırıcaksınız kardeşim :)
Şinjik şöle oluyor, ben etmedim ama benim yerime servisten bir kız söylemiş. Bu önemli değil ama sorarım size, bir insan seviyorsa ve önemli bir engel yoksa neden karşısındakinin sevgisini reddeder ki? Ee n'oldu şimdi ayrı okullardayız, reva mı bu 
yaw ne bu kardeşim..sana yapılan bu zulmü şiddetle kınıyorum...dokunsak aglayacan yaw... bende sevdim ama beni sevmeyenler işim olmaz ben çok sevsem bile olamaz...sevginin degerini bilen birini bull...
Kalın yazılan 1. cümleye cevap: İki kişi de mi birbirini seviyor da bir taraf reddediyor, yoksa seven tek kişi mi var? Eğer ikinciyse, her sevgide karşılık beklemek saflık olur. Birini seviyorsun diye onun da seni sevmesini bekleyemezsin.
Kalın yazılan 2. cümleye cevap: İlk cevap + Bu tutumla hayatta başarılar dilerim sana. |
 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 22/09/2006 : 01:36:54
|
alıntı: golden girl tarafından yazılan:
erkekler hep kızlar şöle kızlar böle kendimden çok sevdimde ne oldu haa işinize gelince vazgectim keske tokat atsaydım ilk dediğnde o zaman bu kadar üzülmezdim bende
O seninle alakalı bir durumda olabilir hiç düşündün mü,bilmiyorum tabi aranızda ne geçtiğini tam olarak dışarıdan bir kişi olarak yorum yapıyorum..Kendinden çok sevip değer vermişsin karşındakine bravo diyorum sana..
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan: Birini seviyorsun diye onun da seni sevmesini bekleyemezsin.
Benim şahsi fikrim birini çok seviyorsam o beni takmıyorsa,sevmiyorsa bile bir çaba gösteririm ilgisini çekmek için yani işin kolayına kaçıp "sen beni sevmiyorsan bende seni sevmiyorum diyemem" bende böyle bir insanım ne yapayım.. |
*CK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 22/09/2006 : 02:12:21
|
"Sen beni sevmiyorsan ben de seni sevmiyorum" deyin demedim zaten. |
 |
|
Konu  |