AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Sevginizi Itiraf Etdinizmi???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 24

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 17/09/2006 :  16:26:22  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

Ben etmedim, öyle edicek birini de bulamadım ne yazık ki.

Yokki gerçekten seven biri herkes kendi dalgasında veya bana bu tipler denk geliyor belkide benim seçimlerim yanlış :S

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

sniper--
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 17/09/2006 :  21:19:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla ben 16 yaşındayım şu ana kadar kimseye açılamadım
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/09/2006 :  21:50:26  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten bana göre öyle sevildiği söylenince tokat atan kız, çocuktan başka bir şey değildir. Gerçi başıma hiç gelmedi ama burada gördüklerimden söylüyorum. fatih le Calvin hocam sizin de umarım karşınıza öyle birileri çıkar. İki tarafında birbirine değer vereceği bir ilişki yaşarsınız.
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 18/09/2006 :  16:43:19  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
TOKAT ATMAK ÇOK KÖTÜ BİŞE( yalan değil ama yerine göre değişir:D)o tokatı atan kıza bi tokat da siz atın bakalım nasılmış tokat yemek:))
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 19/09/2006 :  02:12:43  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
baby_face tarafından yazılan:

TOKAT ATMAK ÇOK KÖTÜ BİŞE( yalan değil ama yerine göre değişir:D)o tokatı atan kıza bi tokat da siz atın bakalım nasılmış tokat yemek:))

Yanılmıyorsam bu tokat konusu kapandı..Ne dedik tokatı atanda,tokatı yiyende sorunu kendinde arasın..
Bir kız niye tokat atar,ya karşısındaki kişi edebiyle söylememiştir ya da kız kafa olarak gelişmemiş hiçbirşeyin farkında olmayan bir tiptir..Oldu bari yumruk falanda atalım tam olsun

Ahh keşke Major hocam bizede denk gelse,bakalım bekliyoruz zamana yaydık işi :))

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 24 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000