benimle konuşmasa bile uzaktan onu görmek bile mutlu ediyor beni.
Yaşın 15 yanılmıyorsam daha kimler gelir,geçer fazla takılı kalmamak lazım.Hem sen yapacağını yapmışsın artık karşı taraftan beklersin fazla üstüne düşersen kız bunalır.Onu görmek bile seni mutlu ediyormuş devamlı pozitif bak işte ...
alıntı:#1084;#1108;#1103;#1090;iz#1084;™ tarafından yazılan:
alıntı:kobebryant tarafından yazılan:
benimle konuşmasa bile uzaktan onu görmek bile mutlu ediyor beni.
Yaşın 15 yanılmıyorsam daha kimler gelir,geçer fazla takılı kalmamak lazım.Hem sen yapacağını yapmışsın artık karşı taraftan beklersin fazla üstüne düşersen kız bunalır.Onu görmek bile seni mutlu ediyormuş devamlı pozitif bak işte ...
Çok doğru. Fazla üstüne düşmemek lazım. Şunu hiçbir zaman unutma. Kaçan kovalanır. Küs değilsin ama yüzüne bile bakmıyorsun. Sonra kendisi sana doğru gelecek zaten. Olursa olur, olmazsa da dünyanın sonu değil. Daha kimler çıkar karşına.;)
Kesinlikle bende katılıyorum.Sen ondan hiç bahsetme çevrendekilerle konuşma o sana ne yapıyor sende ona yap 2 gün sonra yumuşamaya başlar.Etrafındakilere birşeyler anlatıyosan kesinlikle gidip anlatıyolardır.
Kızlardan her zaman korkmak gerekir. Meşhur " fiskos " ları vardır ya. Erkeklerde kızlara yaranmak için gider anlatır, bak Caner böyle böyle dedi... Dikkat etmek gerekiyor.
Şu da var; daha gençsin daha neçeleri karşına çıkar...
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277