AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Sevginizi Itiraf Etdinizmi???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 24

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 30/07/2008 :  13:16:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
8 aylık konuyu nerden buldun yahu ?

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 30/07/2008 :  13:37:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence iyi oldu devam edelim isterseniz. İzin çıkarsa ben yazabilirim birşeyler en çok dolu olduğum ana denk geldi.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 30/07/2008 :  14:06:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu konu isterse 10 yıllık olsun dvm edebilirsiniz.
her eski konuya dvm edilemez diye bir şey yok.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

ŞAH MAT
Üye

İleti 2

İletim - 30/07/2008 :  16:36:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Bence iyi oldu devam edelim isterseniz. İzin çıkarsa ben yazabilirim birşeyler en çok dolu olduğum ana denk geldi.

ozaman dök içini abi hem ortam oluşur
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 30/07/2008 :  20:14:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2 yıl önce yazlıkta kızın birinden çok hoşlanmıştım gidip söylemeye karar verdm ortam oluştu söyledim işte kibarca hayır dedi. Baya bozulmuştum tabi 3 gün sonra başka bir kıza hoşlandığımı söyledim.(Benim hatamdı tamamen biraz "abaz"'lık oldu)sonraki sene benimle hiç konuşmadı gerçekten hoşlandığım kız. Bu yıl bana baya samimi davranmaya başlamıştı umutlanmıştım tekrar söylemeye karar verdim. Sohbet ederken "ee hoşlandığın biri var mı?" diye sordu. Var dedim, kim diye sordu bende sensin dedim. Baya bi şaşırdı yine gülümsedi falan düşünmem için süre ver bana dedi peki tamam dedim. 5 gün sonra yine hayır dedi. Tamam eyvallah dedim sineye çektim peki arkadaşmıyız dedim evet dedi. Bana hayır dedikten sonra en yakın arkadaşından kıskanmaya başladı beni. Ben ne zaman onu sorsam azarlıyordu. 4-5 gün geçti bana artık selam bile vermemeye başladı çektim konuştum neden böyle yapıyorsun falan diye laf döndü dolaştı hoşlanma meselesine geldi. Bana "bizim çıkmamız için 2 şey gerekli biri aşk biri güven" dedi. Ben ikisine de inanmıyormusun dedim, o aşka inanıyorum ama güven 2 yıl önceki olaydan sonra biraz sarsıldı dedi. Bir daha kazanamazmıyım güvenini dedim kazanabilirsin dedi. Yapabileceğime inanıyormusun dedim inanıyorum dedi. Ondan sonra yine selam bile vermez oldu gittim hint kınasından rusça adını koluma yaptırdım. 2 arkadaş daha dövme yaptırmıştı sitede karşılaştık onların dövmesine baktı beni orda görmedi bile ben yokmuşum gibi davrandı. İşin ilginç tarafı daha sonra arkadaşlarıma beni sormuş kolunda ne yazıyordu falan gibisinden. Gerçekten aşık olduğumu hiç tahmin etmezdim amacım en başta yaz aşkı olmasıydı ama bana öyle birşey yaptı ki ona baktığım zaman çevredeki herşey kayboluyor artık bir tek o kalıyor. Ve şuan hala bana selam bile vermiyor üstelik ben yazlıkta da değilim Adana'ya döndüm. O yüzden yazlığa gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum benimle konuşmasa bile uzaktan onu görmek bile mutlu ediyor beni.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 24 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000