AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Sevginizi Itiraf Etdinizmi???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 24

asturmancı
Üye

İleti 53

İletim - 25/09/2006 :  22:09:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw iki kıza itiraf ettim

İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR
Sayfanın En Üstüne Git

asturmancı
Üye

İleti 53

İletim - 25/09/2006 :  22:10:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama öyle değil bir kere itiraf ettim sonra 2 yıl geçti başka birine itiraf ettim

İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 25/09/2006 :  22:42:24  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm bende az kalsın o da sevgisini itiraf ederken kaçtı sanıyordum :). Herneyse sonuç olarak insan adam gibi lise ve lise den sonra bir ilişki yaşayabiliyorsa yaşayabiliyor. Her düzey de kendini beğenmiş ya da eski kafalı kız ve erkekler olabiliyor. Bunun için yapabileceimiz ne var bilmiyorum. İş tabii ki ailenin yetiştirme stilinden kaynaklanıyor. Kızlarla dalga geçen erkekler, erkekler den ilanı aşk duyup ona tokat atanlar ki bu iki örneği çoğaltabiliriz, özellikle bunları vurgulamak yanlış olur tabii ki. Eh işin kısası bana kalırsa bu tür oalylar karşısında gösterilen tepkiler, sevgiye bakış açısı tamamen ailenin nasıl yetiştirdiğiyle bağıntılı.
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 25/09/2006 :  23:55:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Eh işin kısası bana kalırsa bu tür olaylar karşısında gösterilen tepkiler, sevgiye bakış açısı tamamen ailenin nasıl yetiştirdiğiyle bağıntılı.

+1 major'cuğum.. Yalnızca bunlar değil, ilişki süresince yakalanmaya çalışılan uyumda da aileden alınan eğitimin büyükçe bir yansıması görülür. (Hadi çıkın cümlenin içinden de göreyim! )

Ayrıca sevdiğimi bir kaç kez itiraf etmiştim... küçükken.. Evet küçükken... Son ayrılığımı da yaşayınca "titre ve kendine gel" modunu açaraktan; olaylara, durumlara, ilişkilere çok farklı bakmaya ve yaklaşmaya başladım. Artık seversem itiraf etmiyorum; sevgimi gösteriyorum! İnanın çok daha uzun süren keyifli bir süreç oluyor! Denemesi bedava...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 26/09/2006 :  02:36:37  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
asturmancı tarafından yazılan:

ama öyle değil bir kere itiraf ettim sonra 2 yıl geçti başka birine itiraf ettim

Çözemedim gitti şu işi tuhaf :S
1."ben bi keresinde itiraf ettim kaçtı!"
2."ben bikere ettim oda sevgisini itiraf etti!"

-İki kıza itiraf etmişsin onu anladıkta..
-Kaç defa itiraf ettiğini anlayamadım bu cümlelerinde..

Neyse konuya döneyim...
1-Özenti kızlar(kendini olduğundan farklı gösterip erkek tavlamaya çalışanlar)
2-Burnu havada gezip" küçük dağları ben yarattım " edasında olanlar
3-Aşk ve sevgi sözcüklerinin bir anlamı olmadığı kanısında olup erkeklerle sırf vakit geçirmek amacıyla çıkanlar ve karşısındakini kandırmaktan zevk alanlar "sonradan ayrılsa bile ne de olsa ona koymayacak çünkü yalandan seviyor!"
4-Çıkmak için çıkan tipler(yanında bir erkek olsunda gidip kız arkadaşlarına anlatarak onların arasından sivrilmeye çalışma amacı güdenler)
5-Sevdiğini zannedip ama sevemeyen ve birkaç gün sonra bahanelerle ayrılmak isteyenler

Bunu daha öncede bir konuda dile getirmiştim tekrardan getiriyorum..Erkekler için söylüyorum;Bu tür kızlardan uzak durulduğu sürece hiçbir problem olmaz zaten bunlara sevgini itiraf etsen ne olur ki boşuna kendini üzersin alacağın cevap belli olumlu da,olumsuz da alsan bu işin sonunda üzülen taraf samimi bir şekilde duygularını söylemekten çekinmeyen erkek olacaktır.

Mesela çok basit bir örnek vereyim:
Kızın biri bir ilişki yaşıyordu ve bir nedenden ötürü ayrıldı erkek arkadaşından;Sebep olarakta erkeğin kızı aldatması dümenden sevmesi olarak aktarıyorum..Şimdi bu kızın sütten ağzı yandı bundan sonra yaşayacağı ilişkide erkeğe güvenir mi tabi ki zor hep aklına daha önce yaşadığı gelecek,ee sonra ne olacak peki?Erkek ciddi diyelim bu sefer ama kız ne yapacak kendini tatmin için,önceki ilişkinin etkisiyle çocukla gönül eğlendirecek veya dalga geçecek

Major hocam;İki cinstede böyle çıkıntılar olduğu sürece erkeklerin kızlarla,kızların erkeklerle eğlenme zihniyeti sürüp gider..
Hee şimdi bu yazdıklarım belli bir kesimi oluşturuyor genelleme yapmıyorum..Sağlam,güvenilir,gerçekten sevgisini gösterebilen,karşısındakine değer veren erkeklerde,kızlarda muhakkak var;İşte burada önemli olan her iki tarafında kendine yakın doğru kişiyi bulması...

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 24 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000