AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Türkiye'ye Gelmiş En İyi Yabancı Futbolcu Kim?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 29/09/2006 :  17:28:10  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede 1-hagi
2-alex
3-kezman

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

semihmanga12
Üye

Turkey
İleti 67

İletim - 01/10/2006 :  07:14:39  Bilgileri Göster  semihmanga12 için bir AOL İletisi Gönder  semihmanga12 için bir ICQ İletisi Gönder  semihmanga12'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  semihmanga12 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
baroTR tarafından yazılan:

bencede 1-hagi
2-alex
3-kezman

abi bencede ama o alex in yerine iliç gelmeli

Irk:Human
Server:Xigenon
Gorev:Archery
Clan:LogitecH(başkanım)
Np:53k:)
Nck:ThePunisher123
Lwl:63:)
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 01/10/2006 :  12:53:42  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaraylısın diye gelmeli değil.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

birdost
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 01/10/2006 :  13:08:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o alex in yerine popescu veya ortega gelmeli

iiiiiiiiimmmmmmmmmmzzzzzzzzzaaaaa
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 02/10/2006 :  18:02:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vehh be, sağcı solcu dağvası yapmışınız konuyu :S

alıntı:
can_hektor tarafından yazılan:

arkadaşlar bu soruyu gerçekten futboldan anlayan ,kişilere sorucan. fenerlilere sorarsan alex derler. hemen. arkadaşlar sorarım size fenerbahçeyle ne başarı yaşadı bu adam. hagi yi herkes tanıyo. ve bilio. uefa kupasını galatasarayın almasının en başındaki sebeblerden biri. hagı. bencede HAGİ. kaleci derseniz, yabancı olarak taffarel.

Ben buna, "Dinime küfreden müslüman olsa" derim başka bi şey demem.
Söylediklerinin ikiside gsli futbolcular, bunları değiştirmiyorsan bile başka takımlı bir futbolcu ekleyemez misin? Gayette rahat eklersin ama eklemiyorsun.
Şu bir gerçekki insanlarda 'eksik kalmama' hastalığı var. "Blow Blow fbli futbolcu söyledi bende siirt jetpa sporlu söyleyim" deme ihtiyacı duyuluyor. Hatta o kadar ki, Arjantin'de takımının ülke kupasını almasında final maçındaki performansıyla en büyük paya sahip olan ama ertesi sene şişmiş koltuk altlarıyla İspanya'ya gidip 40 maçta 60'tan fazla gol yiyen "Mondragon" a Türkiye'nin en iyi kalecisi diyen gslilerden başka birilerini tanımadım

Alex bana göre Türkiye'ye gelen en iyi oyuncu(misal), bunu ne sen, ne başkası, nede krolar :P(onlarda fbli ama neyse yazdık artık :)) değiştirebilir! Eğer ben senin bi takım doğrularınla kendi fikirlerimi hiçe sayarsam bi doldurma akıllı veya asalaktan hiç bir farkım kalmaz!

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000