|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 18/09/2006 : 17:28:51
|
tabi bu 1-0 galibiyet ile Hakan Şükür'ün değerini de anlamış olduk, çünkü onun fiziksel gücü ile penaltı kazandık, Penaltıyı o yaptırdı yani... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128 |
İletim - 18/09/2006 : 20:36:34
|
| ewet o büyük bir futbolcu |
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 19/09/2006 : 02:04:22
|
Doğru Hakan ın varlığı yeter karşı rakip defansını devamlı meşgul eden bir adam,kafa toplarında etkili atmasa bile gol,indiriyor pas veriyor yine birşeyler yapmaya çalışıyor.. Necati den memnun değilim ben bu sene bilmem siz ne dersiniz? |
*CK |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 19/09/2006 : 04:29:09
|
| Her oyuncunun bir iniş devresi vardır. Necati'nin bu devrede olduğuna inanıyorum. En azından iyi yönünden bakmaya çalışıyorum. Sabretmek lazım. Hakan Şükür konusunda yanılmadığımı kanıtlıyor Hakan. Olmazsa olmazlardan. Varlığı bile yeter. Galatasaray hafta içi Gerets ile devam kararından sonra takımda belki kıpırdanmalar olabilir. Yönetim özellikle teknik direktöre olan güvencesini ispatlarsa daha iyi işler yapılabilir. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 19/09/2006 : 17:56:06
|
| Beşiktaş'lı olmama rağmen Hakan Şükür'ün penaltı yaptırmasına sevindim açıkçası, n'apim seviyorum bu adamı yaa :), işin komik tarafı ise Galatasaray'ın 36'sına merdiven dayamış Hakan Şükür sayesinde maçlar kazanması. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|