AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray nereye gidiyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 31/10/2006 :  17:57:23  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hehe :D
Kral girdi golünü attı valla ;) altın gibi bir 3 puanıda aldık,iyiye gidiyoruz tekrar eski günlere dönecez gibi temennimiz bu serinin bozulmaması..
Bu akşamda PSV maçı var,bu maçtan da umutluyum yendiğimiz taktirde takım acayip bir moral yakalar inşallah kazanırız..

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Kara_Katil
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 31/10/2006 :  19:41:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bugün PSV ile maç var.Bakalım ne olacak?Gerets güzel bir taktik ile çıkar İnşallah ve maçı alırız...

< < < S İ L K R O A D > > >
Sayfanın En Üstüne Git

Kara_Katil
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 01/11/2006 :  16:25:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet PSV ile oynadığımız maçta da yenildik ve Şampiyonlar Ligine veda ettik.Galatasaray çok kötü gidiyor.Kaleye bile düzgün şutumuz yoktu.

< < < S İ L K R O A D > > >
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 01/11/2006 :  18:22:58  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eee Ne kadar ekmek o kadar köfte..38.dk da 10 kişi kalırsan ve ileride adam gibi çoğalamazsan ayrıyetten yanlış oyuncu değişimleriyle ben yenilmeye mahkumum gibi bir görüntü çizersen ezilmeye mahkumsun..
Yazık oldu bu takıma Gs nin kendi sahasında maçlarını kaybetmemesi lazımdı 4 maçta 1 puan rezalet ötesi bence,takım boşuna uçaklarda otellerde sürünüyor ben oynamayı beceremiyorum burası bana fazla kaçar deyip maçlara da çıkmayaverseydi :P UEFA ya gidileceği bile belli değil :/

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 02/11/2006 :  10:35:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir yerde okudum gülmekten öldüm :)
"Galatasaraylı taraftarlara yıl sonuna kadar yeni stad maketi sözü veren başkan."
Alıntı.
Kaldı iki ay.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000