|
| Yazar |
Konu  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 15/10/2006 : 15:53:58
|
Yine bir beraberlik ve puan kaybı nasıl düzelecek bu iş galibiyeti unuttuk resmen..Gs bu sene berbat gidiyor,şampiyonluk hayal gibi artık Vestel Manisa yı takip etsin herkes ne de olsa 1.sıradaki yerini koruyor ;)Milli takımda 4 gol atan Hakan yine bekleneni kendi takımında veremedi.. Eric Gerets:"Bu futbolla ligin üst sırasında olmayı haketmiyoruz" bu herşeyin özeti..! |
*CK |
 |
|
|
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 15/10/2006 : 20:11:30
|
| yine bi beraberlik yuhaa bu arada bu kaçıncı beraberlik tam sayamadımda |
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 16/10/2006 : 13:24:54
|
| Arkadaşlar; bence Galatasaray 2.Lige gidiyor. :)) Ağlancak halimize gülüyorum. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 16/10/2006 : 15:52:58
|
alıntı: dezo tarafından yazılan:
yine bi beraberlik yuhaa bu arada bu kaçıncı beraberlik tam sayamadımda
6.beraberliğimiz oluyor..Zaten şampiyonlukta bana göre hayal görünen köy kılavuz istemez önümüzdeki sezonun takımını kurmaya başlasın Galatasaray bu saatten sonra,Avrupa da da birşey olacağı yok PSV maçı zor Gs bu gruptan bırak 3.lüğü Bordo nun arkasında sonuncu bitirir.. |
*CK |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 18/10/2006 : 15:47:51
|
| Bildiğiniz gibi bu akşam , Galatasaray-PSV karşılaşması var, Galatasaraya başarılar dilerim, inşallah maçtan galibiyet alırız. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|