Ata Demirer'in "Tek Kişilik Dev Kadro" gösterisinin sonunda çalan şarkıyı aranızda acaba bilen var mıdır? Böyle bir şarkı var mı, yoksa gösteri için Ata'nın söylediği bir şarkı mı onu da bilemiyorum, Yunancaya benzettim biraz. Şarkının küçük bir bölümünü kaydedip, upload ettim, belki tanıyan çıkar...
Herhalde yakın zamanda tekrar izledin. Ben kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile :) Gerçekten müthiş bir yetenek...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Evet atmasyon olduğuna dair şüphelerim var benim de :) Gösterisini daha yeni izledim diyeyim ben size. Süper yetenek gerçekten. Özellikle sahip olduğu ses tam bir Allah vergisi. Makara yerine ciddi bir albüm çıkarsa çoğu kendini birşey sanan tipin albümüne fark atardı.
Gösterinin sonunda Kâni Karaca tarzı programı bitirişi bitirdi beni :) Yetenek biraz da yaratıcılıkla buluşunca ortaya güzel şeyler çıkıyor ;)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."