evet arkadaşlar soruyorum laptop alıp bilgisayarımı istediğim yere taşıyıp yüksek özellikler önemli değil mi diyeyim? yoksa o paranın yerine en yüksek özellikte masaüstü bilgisar mı alayım?
Herkes için herşey için ...saygılarımla... ........HTA.........
olaya maddi yönden bakacak olursak masa üstü daha iyi derim çünkü bir tanıdığımın bilgisayarının (dell) ekranı catlamıştı ve o ekran parasına rahatlıkla masa üstü bir bilgisayar alınıyordu...
çok gezen biriysen tabiki laptop alacaksın ama tabii masaüstü bilgisayar dan daha az özellikte olacağı kesin ama bana sorarsan ben her yaz bilgisayarımı tam takım 250 kilometre uzaklıkta bulunan datçadaki yazlığa taşıyorum ve benim bilgisayar masaüstü bana sorarsanda masaüstü al derim tabii taşımaya katlanabileceksen
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...