AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 kaybedilen kız geri kazanılabilio mu san andreasta
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 07/09/2006 :  12:51:24  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mrb arkadaşlar kaybedilen bir kızı geri kazanmak için umut var mı?kızdıra kızdıra terketti bi daa olabilio mu acaba

atamıyorum,kalemsiz asla yapmam

Paix
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 10/09/2006 :  18:34:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ama birazcık süre tanıman lazım bu süre kızgınlığına göre değiliyor.Nekadar çok kızdırdıysan okdar artar süre ama sonunda kızın kızgınlığı geçince olur...
Sayfanın En Üstüne Git

johnny olsen
Üye

İleti 26

İletim - 10/09/2006 :  21:13:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ne diye kızdırıyon kızı ayıp değilmi aaa san hiç yakıştıramdaım:)))
Sayfanın En Üstüne Git

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 10/09/2006 :  21:23:05  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla elimde deil,sevdiği yerler çok uzaktaydı,yetiştirene kadar canım çıkıodu (ki zaten yetiştiremediğim için kızdıra kızdıra kaybettim).en sonunda olan oldu,terketti.bi tanesi daha gitmek üzere hatta şimdi

atamıyorum,kalemsiz asla yapmam
Sayfanın En Üstüne Git

johnny olsen
Üye

İleti 26

İletim - 11/09/2006 :  12:21:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya git hediye al bişey yap aaa yoksa ne kadar varsa gitçek vallla ama sorma nerden alındığını bilmiyorum
Sayfanın En Üstüne Git

Gta_Delisi
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 11/09/2006 :  19:29:41  Bilgileri Göster  Gta_Delisi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende tam bilmiyorum ama bişi sölim şehirde baya dolaş heryeri fln bazı yerlerde çiçek oluyo onu al eline kızı çıkar yemeğe, yaya bir şekildeyken yanına fln git belkide arkasıdırHediyeyi vermek için şu tuşa basın dio sol üstte hangisi olduğunu unuttum.Bu tür işleri bana sor oyunda.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000