|
Yazar |
Konu  |
Boromir
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 06/09/2006 : 21:38:04
|
Yüzüklerin efendisini benden iyi bildiğini idda edecek biri çıkmayacağı gibi en iyi benim oynadığı ma da karşı çıkan olcağını sanmıyorum mesaj atın nedenini yazın |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 06/09/2006 : 21:59:07
|
Bu konuyu kilitlemiyorum. Sırf yazılacak cevapları görmek istediğimden... |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/09/2006 : 09:07:59
|
ben kitapların üçünüde onarkez okudum.oyunlarının hepsini 15 defa bitirdim.eeee ondan sonracıma her filmi 40 kez izledim.hımmmm sonra kamera arkasını 8 kez izledim.vigo mortensenle (aragorn)röpörtaj yaptım.Liv Tyler ile kısa süreli bi ilişki yaşadık(basından sakladık tabi bunu). uzun lafın kısası senin anlayacağın ben bu oyunu senden iyi oynarım.stop
not:"idda" değil iddia öğrenemedin gitti. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 07/09/2006 : 21:17:14
|
Sırf kabil e kapak olsun diye yazıyorum :). Benim o kadar oyuncularla ilişkim olmamasına rağmen ondan daha iyi bildiği mi İDDİA ediyor, ona MEYDAN OKUYORUM :). Düşüneyim bir, hımm Silmarillion, Güç Yüzüklerine Dair, Hobbit, Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi, ayrıca üç film :)... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 07/09/2006 : 21:47:13
|
J.R.R. Tolkien benim, bu bir. Tüm oyunları ikimiz yaptık, bu iki. Peter Jackson da bizim maskeli halimizdi, bu üç. Filmdeki Aragorn ben; Legolas da Alper'di, bu da dört. Hadi bakalım :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/09/2006 : 22:07:58
|
frodo da benim.yüzük bende. güç bende artık :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|