|
Yazar |
Konu  |
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 15/08/2007 : 01:57:23
|
alıntı: |KRONDOR| tarafından yazılan:
Pinhani dinleyen birine rastlamak ilginç :)
Supertramp - From Now On
Pinhani nerden nereye. İddaa ediyorum Pinhani bu forum sayesinde bir yerlere gelmiştir :)
Linkin Park - what i've done
in this farewell, there is no blood, there is no alibi, cause i’ve drawn regret, from the truth, of a thousands lies, so let mercy come and wash away…
what i’ve done, i’ll face myself, to cross out what i’ve become, erase myself, and let go of what i’ve done…
put to rest, what you thought of me while, i clean this slate, with the hands, of uncertainty, so let mercy come, and wash away…
what i’ve done, i’ll face myself, to cross what i’ve become, erase myself, and let go of what i’ve done…
for what i’ve done, i start again, and whatever pain may come, today this ends, i’m forgiving what i’ve done…
i’ll face myself, to cross out what i’ve become, erase myself, and let go of what i’ve done…
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 15/08/2007 : 09:03:23
|
maroon 5 - kiwi |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
antelopee
Yeni Üye
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/08/2007 : 13:21:52
|
berduş |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/08/2007 : 13:37:21
|
pinhani - hele bi gel.
@tony
bence kavak yelleri biraz daha önemli xP
|
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 15/08/2007 : 13:58:03
|
@PaLa
Deniz ve Efe'nin Krondor kardeşler olduğu hakkında söylentiler var..Bilemiyorum :P
Nev-Benmişim
içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına harcına göz yaşı döktüm daha da sağlam olsun diye şimdi yarattığım zindanlarda ışıksızım
kaçtım kendime saklandım her küstüğümde vazgeçtim aynalardan vakitsiz uykularda insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen
benmişim kendimden bir korkak yaratmışım kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm benmişim kendimi savunurken en çok hançerleyen bir meçhul olmuşum failim ben
....
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|