AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 SATA ile IDE Arasındaki Fark Nedir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 05/09/2006 :  18:26:27  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bu konuda beni veya bizleri aydınlatabilirler mi

*CK

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 09/09/2006 :  13:54:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
SerialAta yeni nesil donanımdır, İde'ye göre veri, data aktarım hızı vs. oldukça hızlı ve çabuktur, ayrıca ebatlarının küçük olması da bilgisayar kasasının içinde ki karışıklığı bir nebze olsun rahatlatır.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 26/09/2006 :  12:32:21  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Pek küçük sayılmazlar hemen hemen standart IDE harddisklerle aynı boyuttalar. Ancak Fatih'in belirttiği diğer özellikler aynen geçerli. Eğer veri bilgilerini yanlış hatırlamıyorsam standart IDE yanı ATA harddiskler 8mb/s okuma hızı var. SATA harddisklerde ise bu hız 16mb/s kadar çıkabiliyor(Umarım yanlış hatırlamıyorum).

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 26/09/2006 :  18:32:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ceberruh tarafından yazılan:

Pek küçük sayılmazlar hemen hemen standart IDE harddisklerle aynı boyuttalar.

Yok abi, ben kablolardan bahsetmiştim. HHD boyutları aynı.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/09/2006 :  11:11:42  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Kablo yazmıyordu ama ben o yüzden söyledim

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000