|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 11/09/2006 : 12:26:04
|
Bir şey soracağım, https://www.trackmanianations.com/indexUk.php bu siteden oyunu indirebiliyoruz tamam; ama üyelik nasıl alcaz, sign up yerini bulamadım, oyunu indirdikten sonra log in isteyebilir. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 11/09/2006 : 16:11:54
|
onuda sitesinden alıyorsun. |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 11/09/2006 : 22:02:05
|
Üyelik falan yok oyunda.Oyuna girince profile yaratıyorsun;sadece kullanıcı adı ve şifre.Ondan sonra hep o profille giriyorsun. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 11/09/2006 : 22:14:42
|
İlgilendiğin için teşekkür ederim; ama bunun download linki çok yavaş, saniyede 14-15 kb indiriyor, oysaki ben genelde dosyaları 105-165kb/saniyede indiririm. Başka bir download link yok mu? |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
dombili
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/09/2006 : 12:33:16
|
bu oyun bende var çok güzel bi araba yarışı çok gerçekci yani bana göre başkasının fikrini bilemem |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|