arkadaşlar TGAB çetesi kuruldu.ne işe yarayacak diyenlere cevap birlikte olur serverlerde beraber çatışacaz aynı cephede olacaz tabi.benimle irtibata geçmek için kanka.1@hotmail.com adresini ekleyebilirsinz.bu arada TGAB ın açılımı TÜRK GTA AKINCILAR BİRLİĞİ'dir.
arkadaşlar birde katılmak isteyen herkeze söleyin.bölece yabancıları daha rahat yenerek kendimizden söz ettirebiliriz.
ayrıca bir sponsora ihtiyacımız var.benim tercihim http://oyunsitesi.gen.tr sitesinden yanadır.yetkililerede uyarsa benimle irtibata geçmelerini isterim. saygılarımla.
Türk Gta Akıncıları Birliğine girmek isteyen arkadaşlar bana kanka.1@hotmail.com adresinden ulaşabilirler. Reklam Yasak!
Samp ta birçok server var. Bir kişi bir öete kuruyor. Buna da klan adı veriliyor. Bu çeteler birlikte belli bi saate belli bir serverda hilesiz olarak savaşıyor. 3-4 tane türk clan ı var. bende bunlardan biri olan [K.K]ya yani kan kardeşlere üyeyim. İsteyen çeteye girip oyundaki ismine çetenin simgesini ekleyebilir. mesela benim ismim [K.K]Alican