AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA multiplayer de çetemizi kurduk.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

amacsiz_hayat
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 02/09/2006 :  20:14:49  Bilgileri Göster  amacsiz_hayat'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar TGAB çetesi kuruldu.ne işe yarayacak diyenlere cevap birlikte olur serverlerde beraber çatışacaz aynı cephede olacaz tabi.benimle irtibata geçmek için kanka.1@hotmail.com adresini ekleyebilirsinz.bu arada TGAB ın açılımı TÜRK GTA AKINCILAR BİRLİĞİ'dir.

arkadaşlar birde katılmak isteyen herkeze söleyin.bölece yabancıları daha rahat yenerek kendimizden söz ettirebiliriz.

ayrıca bir sponsora ihtiyacımız var.benim tercihim http://oyunsitesi.gen.tr sitesinden yanadır.yetkililerede uyarsa benimle irtibata geçmelerini isterim. saygılarımla.

Türk Gta Akıncıları Birliğine girmek isteyen arkadaşlar bana kanka.1@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.
Reklam Yasak!

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 02/09/2006 :  22:44:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne gibi bir sponsorluk?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

executioner
Üye

Turkey
İleti 67

İletim - 03/09/2006 :  14:17:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Samp ta birçok server var. Bir kişi bir öete kuruyor. Buna da klan adı veriliyor. Bu çeteler birlikte belli bi saate belli bir serverda hilesiz olarak savaşıyor. 3-4 tane türk clan ı var. bende bunlardan biri olan [K.K]ya yani kan kardeşlere üyeyim. İsteyen çeteye girip oyundaki ismine çetenin simgesini ekleyebilir. mesela benim ismim [K.K]Alican

Hayatın ritmini tutmak istiyorsan bateri çal!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 05/09/2006 :  09:19:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
enteresan seni ekledim bi bakacam
Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 05/09/2006 :  10:09:14  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence de olabilir.düşünülmeli ama iyi ben o modu sevdim.seni ekliyecem.
Sayfanın En Üstüne Git

goldenwood
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 01/04/2009 :  18:36:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
3-4 tane yok arkadaşım bak bildiklerimi sayım sana:
[CFAN]...[SFAN]...[KFC]...[KND]...[LGS]...[eLg]...[SDK]...[TR]...[ADMN](NİCK)_[]<--BNM KLAN :)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000