AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 İŞTE GTA MULTİPLAYER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

amacsiz_hayat
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 02/09/2006 :  20:11:55  Bilgileri Göster  amacsiz_hayat'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ilk önce slmlar.aranıza yeniyim ancak gta'da bayağı öncüyüm.

Evet sevgili arkadaşlar,San Andreas'ı internet üzerinden multiplayer şeklinde oynayabilirsiniz.

Multiplayer modunun özellikleri;

- Çeşitli araçları kullanabilirsiniz
- Arabadan inebilirsiniz.
- Takım olarak savaşabilirsiniz.
- Tüm şehirde dolaşabilirsiniz.
- Radyo dinleyebilirsiniz
- Sunucu bilgilerini ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.

Mod için yapmanız gerekenler;

SA-MP programının 0.1b versiyonunu indirmek.İndirmek için aşağıdaki linklerden istediğiniz birine tıklayın.

http://www.gtagarage.com/mods/download.php?id=1572 (Eğer bu linki kullanırsanız 0.1b Client hizasındaki Download linkini kullanın.Yani 2. olan)

Eğer isterseniz aynı programı rapishare'den de indirebilirsiniz.

http://rapidshare.de/files/21291140/samp01b-installer.zip.html

Daha sonra programı kurun.Kurduktan sonra Close deyin.

Kurulum bittikten sonra programı açın, eğer aşağıdaki gibi hata mesajları art arda gelirse sürekli enter'a basılı tutun, hata mesajları kaybolacaktır.

http://img102.imageshack.us/img102/1508/kurulum333bz.jpg

Program açıldıktan sonra sırasıyla önce "1" sonra "2" yazan yerlere tıklayın."No password" işaretli olması lazım.
İstediğiniz bir server'ı seçtikten sonra sağ tıklayıp Connect'e basın.

Connect'e bastıktan sonra oyun açılacaktır.Sağ-Sol tuşlarına basarak karakterinizi seçebilir, Shift tuşuna basarak karakterinizle birlikte oyuna başlayabilirsiniz.Hepinize iyi eğlenceler.

Türk Gta Akıncıları Birliğine girmek isteyen arkadaşlar bana kanka.1@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.
Reklam Yasak!

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 02/09/2006 :  23:11:43  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş dediğin dosyayı indirdim sonra birçok dosya geldi kurduğum yere.O dosyalardan samp ismili olanımı açayım, yoksa samp debug isimli olanımı? samp debug'u açıyorum orda 1,2 falan yok.samp dosyasındada yok.Eğer ben göremediysem söylesene nerde bu 1 ve 2? :)

Antalya Birincisiyim:)

MF
Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 50 Doğru - 0 Yanlış

Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:1

TS
Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 44 Doğru - 6 Yanlış

Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:5
Sayfanın En Üstüne Git

executioner
Üye

Turkey
İleti 67

İletim - 03/09/2006 :  14:02:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben size yardım edeyim bu forumlarda resimler görünmediği için tabiki 1 ve 2 numaralar görünmez ama verdiğim bu linkte ayrıntılı bilgiyi bulacaksınız. ben bu oyunu günde ortalama 6 saat oynuyorum. çok zevkli. size tavsiye ederim.

http://gtaturk.com/forum/index.php?topic=4223.0

Hayatın ritmini tutmak istiyorsan bateri çal!
Sayfanın En Üstüne Git

amacsiz_hayat
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 03/09/2006 :  19:43:14  Bilgileri Göster  amacsiz_hayat'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
reklam yapma olum.kılım zaten sizin çeteye alacam anahtarınızı.

Türk Gta Akıncıları Birliğine girmek isteyen arkadaşlar bana kanka.1@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.
Reklam Yasak!
Sayfanın En Üstüne Git

amacsiz_hayat
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 03/09/2006 :  19:44:23  Bilgileri Göster  amacsiz_hayat'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
orada bir kız iconu var onu açacaksın sonra girip tadını çıkaracaksın.

Reklam Yasak!
Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 04/09/2006 :  12:21:28  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aşşağıdan internet seçeneğine tıklıyorum ama hiç bi server çıkmıyoo :( napmam lazım yaa :(

Antalya Birincisiyim:)

MF
Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 50 Doğru - 0 Yanlış

Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:1

TS
Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 44 Doğru - 6 Yanlış

Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:5
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu