Siz motoru trenden uzaklaştırmayın ilk tünele girene kadar en az 2 adam gidiyor.Motoru iyi sürerseniz çok kolay.Bende mi bi anormallik var?İlk seferde geçiyorum o görevi her oynayışımda.Hatta en zevkli görevlerden biri.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Evet, çok basit.Arada biraz fazla boşluk bırak.Smoke vurana kadar o mesafeyi koru adamların da çok az arkasında olmalısın dediğim mesafeyi koru.Yaparsın
Bu arada bende bir görevde yardım istiyorummmm.Las Venturas'da bir uçaklı görev var şehir dışından uçak geliyor.Sana dandik bir uçak veriyorlar, üstündeki yuvarlağın içinden geç diyorlar.Ama tutturamıyorum benim sürüşümle bir alâkası olduğunu düşünüyorum.Sizce...
Serbest Düşüş olmalı görevin adı.Sana söylenen noktaya doğru git uçağı görür görmez geri dön.Uçak senin biraz önünde olacaktır.Fazla manevra yapmadan hızlan.O kırmızı ''corona'' yı tutturursun mutlaka
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Bencede çok kolay bu bölümlerde hile yaparsanız ilerki bölümlerde las venturasta napçaksınız bilmeme.ama saygı duyuyoruz tabi hileyle oynamakta kişiye kalmış.ben bu bölümde daha tren tünele girmeden smoka öldürtüyorum adamların hepsini ama...