AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Trenli Görev İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 05/09/2006 :  10:28:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Siz motoru trenden uzaklaştırmayın ilk tünele girene kadar en az 2 adam gidiyor.Motoru iyi sürerseniz çok kolay.Bende mi bi anormallik var?İlk seferde geçiyorum o görevi her oynayışımda.Hatta en zevkli görevlerden biri.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Gta_Delisi
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 05/09/2006 :  10:33:35  Bilgileri Göster  Gta_Delisi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, çok basit.Arada biraz fazla boşluk bırak.Smoke vurana kadar o mesafeyi koru adamların da çok az arkasında olmalısın dediğim mesafeyi koru.Yaparsın

Bu arada bende bir görevde yardım istiyorummmm.Las Venturas'da bir uçaklı görev var şehir dışından uçak geliyor.Sana dandik bir uçak veriyorlar, üstündeki yuvarlağın içinden geç diyorlar.Ama tutturamıyorum benim sürüşümle bir alâkası olduğunu düşünüyorum.Sizce...

Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 05/09/2006 :  16:45:07  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sürüşden değil.o zor bir görev.ufak bir hile iş görür.tüm sürüş seviyelerini maksimuma çıkar.hızlanırsın.içeride de dikat et ölme.gerisi sana kalmış.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 05/09/2006 :  16:59:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Serbest Düşüş olmalı görevin adı.Sana söylenen noktaya doğru git uçağı görür görmez geri dön.Uçak senin biraz önünde olacaktır.Fazla manevra yapmadan hızlan.O kırmızı ''corona'' yı tutturursun mutlaka

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 05/09/2006 :  16:59:52  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bencede çok kolay bu bölümlerde hile yaparsanız ilerki bölümlerde las venturasta napçaksınız bilmeme.ama saygı duyuyoruz tabi hileyle oynamakta kişiye kalmış.ben bu bölümde daha tren tünele girmeden smoka öldürtüyorum adamların hepsini ama...

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000