AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 **Gta Vice City Arabalar Acil Yardım**
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

dabbe09
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 26/08/2006 :  19:01:37  Bilgileri Göster  dabbe09'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkese merhabalar ben gta vice city'e araba ve motor indirmeyi düşünüyorum ama nereye atacağımı bilmiyorum
Bu oyunadamı IMG tool 2.0 proğramı lazım yoksa gta vice city nin yüklü olduğu klasörlerin birine atılcak mı lütfen yardım edin
cevaplarınızı bekliyorum

44__HACKER__44
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 28/08/2006 :  23:10:09  Bilgileri Göster  44__HACKER__44'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende çok aradım ama bulamadım onun yerine turk city aramayı dene ham daha güzel hemde arabalar daha mükemmel

bekoooo
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 29/08/2006 :  21:43:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok ya bnm bildiim kadarıyla sadece san andreas için img tools 2.0 istenio vice city için ne istendiini bilmiom maalesef ama emin ol 2.0 wersionu diil
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/08/2006 :  22:29:33  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
araba dosyalarını C:(ya da hard disk harfin)/Program Files/Rockstar Games/models/ içinde araba modellerinin olduğu dosyadakilerle değiştireceksin.
yanlış hatırlıyor olabilirim sadece model dosyasına bakmayın

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000