arkadaşlar ben yeni üyeyim bana yardım ederseniz sevinirim. ben şimdi kırmızı ruhtayım onu nasıl geçeceğimi biliorm ama yapamıyorun biri bana saveini gönderebilirmi?
arkadaşlar bende kırmızı ruhta takıldım nasıl geçceğimi bilen varsa ve anlatabilirse çok sevincem.şimdiden teşekkürler...
hayaletli bölümü diyorsun .lara çömeldiği zaman hayalet ona zarar veremiyor.5 tane heykel var ama 4 ünde resim var amacın o resimlerden birini almak.heykellere çok yaklaşınca ışık sönüyor ama heykelden resmi alman için ışığın yanık olması lazım bunu içinde resim olan heykellerden birine yaklaşabildiğin kadar yaklaşıp(ışığı söndürmeden) bu arada laranın sırtı heykele dönük olacak,hayaletin tam üstüne gelmesini sağlamak.hayeletin yönünü çömelip kalkarak belirleyebilirsin.yönünü ve yerini ayarladıktan sonra tüfekle hayalete 15-20 kere ateş edince hayalet 3-4 saniye duraklıyor hemen silahını bırak ve geriye doğru yürü bir el işareti çıkacak hemen action tuşuna bas ve resmi al.ilk denemnden başaramayabilirsin o nedenle geriye doğru yürümeden önce kaydetmeni tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir.:)
çok çok teşekkür ediyorum sayenizde boaza kadar geldim gerçekten çok büyük yardımınız oldu.siz yardım etmeseydiniz uğraşmıcaktım daha fazla. tekrar teşekkür ederim.
merhabalar yine takıldım.Bu seferde boazdayım.yaratığa defalarca mermi yağdırdım ama yaratık bir türlü ölmek bilmiyor.Tekrar yardımcı olabilirseniz eğer çok mutlu olcam.şimdiden teşekkürler.unutmadan end tuşu olayını yapamıyorum çünkü elinde silahla nişan aldığı zaman kurtis dönmüyor bu konuda da bir açıklama yapabilirseniz çok memnun olurum.Save dosyasıda olabilir.SAYGILAR...