Onları daha ilgili yerlere taşıdım. Başkalarının flash oyunlarını başkalarına nasıl satacaksın ki? Pek etik değil. Ki yasal da değil. Ancak kendi yazdığın ürettiğin bir şeyleri satabilirsin, onu da iletişime geçtikten sonra karşı tarafla halledersin, burayı bağlamaz.
Sabııııır. Bak en başta sabır dedim, sabır var dedin, alt alta bir sürü mesaj atıyorsun.
Ben kaynakları verdim, bir tanecik olsun deneme uygulaması yaptınız mı son mesajımdan bu yana? Senaryo falan hepsi hikaye. O konular, programcılıkta yeterince ilerlediğinizde düşünmeniz gereken şeyler.
Grafik ve senaryo olayını unutun. Önce, en azından orta halli, bir programcı haline gelmeye bakın.
Önceki mesajımda ASP.NET ile ilgili verdiğim linkler işinize yaradı mı?
ewt bi seyler kaptım o mesajların nedeni ne biliyormusunz swabah da aksamama kadar bu form dayım ondan kaynaklanıyor bide bana game marker sürümlerinden birini saglayabilirmisiniz
ewt bi seyler kaptım o mesajların nedeni ne biliyormusunz swabah da aksamama kadar bu form dayım ondan kaynaklanıyor bide bana game marker sürümlerinden birini saglayabilirmisiniz
bide yeni bir sürüm olsun eskileri ni denedim hosuma gitmedi