arkadaşlar içinizde yüz modelleme programı olan digimaskin directx exportu olup olmadığını bilen varmı?
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
oyun yapımıyla bi alaka varmı neyse Yüz modelleme için süper bi program Blender harika bişiy tasarım yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın istediğin türden modellerme yaparsın bizim arki yaptı süper oluo tavsiye ederim
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
saol kardeş o programı duymuştum. Ama benim bi sorunum war. Deneyerek öğrenmem mümkün olamıyor. İnternette araştırdım ama 3dsmax ile ilgili tutorial bulamadım. Yada ona benzer programların. Bildiğin blender yada 3dsmaxin tutorial sitesi warmı
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
arkadaşım senin ağzıondan çıkanı kulağın duymuyor yada ben yanlıs anladım seni türk siteler dolu var tutorial veren reklam gibi olunuacaksa silinir ama söyleyim : www.tr3d.com burada her türlü tutorial var gir bak çalıs ordaki tutoriallere kendini geliştir
bu site güzele benziyo. saol walla. böyle site arıyordum. girdiğim sitelerin çoğunda model tasarımları wardı.