AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 !!!!Gta San Andreas Çok Acil Yardim!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

dabbe09
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 21/08/2006 :  19:34:59  Bilgileri Göster  dabbe09'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle herkese merhabalar ben gta san andreas aldım ve yükledim şimdi oynuyorum arabaların bazılarını sevmedim onun için araba indirdim ama bi sorun var bu dosyalar rar uzantılı rar dan çıkarmayı biliyorum ama çıkardığım dosyaları gta san andreası yüklediğim yerin neresine atacağımı bilmiyorum
yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

darth falcon
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 21/08/2006 :  20:51:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arabaları oyuna yükleyebilmen için IMG Tool 2.0 programını indirmen lazım onu google dan bulursun. ilk olarak yeni bi klasör oluştur mesela adı gta sa arabaları olabilir. şimdi bu indirdiin araba dosyalarını aç (rar uzantılı olanları) içinde iki dosya görceksin biri txd biri dff uzantılı bunları önceden oluşturduğumuz klasöre koy(üstlerine sağ tıklayıp extract de klasörü seç) şimdi bi klasör daha oluştur ona da gta sa orjinal arabalar diyebilirsin ya da gta sa yedek gibi. sonra IMG tool 2 yi çalıştır indirdiin arabanın klasöründeki dosya isimlerini bul mesela cheetah ise isimleri cheetah.txd ve cheetah.dff yi bul(sırayla edit>find diye arat) üstlerine sağ tıklayıp extract de ve ikinci oluşturduumuz klasöre koy arabada sorun çıkarsa orjinalini tekrar oyuna koyabilmek için. sonra tekrar IMG tool da dosyayı bul sırayla sağ tıklayıp replace diyip indirdiin arabanın dosyalarını seç ama sakın karıştırma dff ye replace diyip dff yi, txd ye replace diyip txd yi seçceksin. yani (örnek)cheetah.txd ye replace diyip indirdiin arabanın klasöründeki cheetah.txd yi seçiceksin. anlamadıın, yapamadıın bişey olursa buraya yaz. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sayfanın En Üstüne Git

dabbe09
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 22/08/2006 :  15:52:12  Bilgileri Göster  dabbe09'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdiden Darth Falcon'a çok teşekkür ederim bana yardım ettiği için ama bi sorun var ben IMG tool 2.0 proğramını indirdim ama yapamıyorum dosyaları çıkartıyorum sonra IMG tool proğramını çalıştırıyorum sol tarafta file yazıyor içinde open yazıyor tıklıyorum açtığım dosyaya gidiyorum ama orada txd ve dff uzantılı dosyalar çıkmıyor lütfen yardım
Sayfanın En Üstüne Git

darth falcon
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 23/08/2006 :  19:38:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
file>open diye bişey gerekmiyo ki sağ tıklayıp replace diycen sadece niçin file>open yaptıını söylersen daha iyi olur hani başka bişey için yapıyosan ona da yardımcı oluyum
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000