Arkadaşlar Fifa 2004 e köpürüp dururken NBA live ı unutup gitmişim. Geçen gün arkadaşımda oynadım ve tek kelimeyle süperdi acaip zevk aldım.Eger basketbol hastasıysanız kaçırmayın ben yarın gidip alıyorum. Saygı ve sevgilerimle...iyi oyunlar...
"İ'm worse at what i do best and for this gift i feel blessed"
nba live ın son iki serisini bende beğendim 2003 ve 2004 fakat ondan öncekiler beni pek sarmadı bence son iki senede iyi bir çıkış gerçekleştirdi gibime geliyor
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sizce bu NBA ile FIFA serileri nereye kadar gidecek adamlar en sonunda gerçek maç zevkini tattırmayı başardılar diyelim ama işte bunu nasıl aşabilecekler yani NBA3000 gibilerinden bir oyunun sizce çıkma ihtimali var mı?
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sizce bu NBA ile FIFA serileri nereye kadar gidecek adamlar en sonunda gerçek maç zevkini tattırmayı başardılar diyelim ama işte bunu nasıl aşabilecekler yani NBA3000 gibilerinden bir oyunun sizce çıkma ihtimali var mı?
zaten bildiğim kadarıyla fıfa bu sene bitti ama nba dersen 3000 ini bile aksatmadan alırım nba 2004 bendede var ama smaç vurmuyor niyeki ayarlarını yaptım ama...