AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 msn de ENGELLENME
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

fosfolipid
Üye

İleti 80

İletim - 09/09/2006 :  14:00:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Seni silenleri görmek için msn discovery e gerek yok.MSN e gır sonrada araçlar>seçenekler>gizlilik orda listendeki kişiler gözüküyo kişilerin üzerine sağ tıkla "SİL" seçenegi aktifse seni silmiş demektir.
Sayfanın En Üstüne Git

pckolog
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 16/09/2006 :  12:33:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
EN iyisi http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker
Burdan öğrenebilirsiniz
Yalnız burda sizi engelleyenler ve silenlerin listesi çıkmaktadır.Sizi engellediğini de nickinden anlayabilirsiniz
Örn:xxxx@hotmail.com adlı kişi sizi hiç eklememişse nick yazan yerde yine xxxx@hotmail.com yazacaktır
Ancak nick olarak xxxxx kullanıyorsa ve sizi engellemişse o listede nicki xxxx olarak görünecektir bu şekilde de sizi engelleyenleri anlamış olursunuz

No (Ç)alıntı
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/09/2006 :  16:31:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pckolog'un verdiği siteyi kullananlar sorun yaşamadıklarını belirtmiş; ancak tüm bilgilerinizi vereceğiniz için dikkatli olmanızı öneririm. En azından bilgileri girmeden önce MSN şifrenizi değiştirir, sonra tekrar eski haline getirebilirsiniz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 17/09/2006 :  16:42:17  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fosfolipid tarafından yazılan:

Seni silenleri görmek için msn discovery e gerek yok.MSN e gır sonrada araçlar>seçenekler>gizlilik orda listendeki kişiler gözüküyo kişilerin üzerine sağ tıkla "SİL" seçenegi aktifse seni silmiş demektir.

Olduki güvenemeyenler arkadaşın yazdığı gibi buradan kendileride yapabilirler..
Zaten kişi listem bende kayıtlı bir dosyada biri kırsa bile birşey farketmez benim için
Bir de bende bir program var 7.5 plus özelliği sizin pencerenize biri tıkladığı anda uyarı geliyor özellikle sizinle konuşmaya cesaret edemeyen sadece pencereye tıklamakla yetinenleri görüp hemen muhabbeti kurabilirsiniz

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/09/2006 :  19:07:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Calvin Klein tarafından yazılan:

alıntı:
fosfolipid tarafından yazılan:

Olduki güvenemeyenler arkadaşın yazdığı gibi buradan kendileride yapabilirler..
Zaten kişi listem bende kayıtlı bir dosyada biri kırsa bile birşey farketmez benim için
Bir de bende bir program var 7.5 plus özelliği sizin pencerenize biri tıkladığı anda uyarı geliyor özellikle sizinle konuşmaya cesaret edemeyen sadece pencereye tıklamakla yetinenleri görüp hemen muhabbeti kurabilirsiniz

Benim bildiğim,kullandığım program kişi kartına tıklayınca uyarıyor yada pencere açtığında..Çok güzel bir program...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000