AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 BASKAMU------http://mu.burasibaska.net
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

_Mutasyon_
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 28/08/2006 :  10:00:53  Bilgileri Göster  _Mutasyon_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://burasibaska.com/Patch.rar arkadaslar lınk bu olup eger 97+99 versoıyonuz warsa bu lınkten patchı ındırebılır oyuna gırebılırsınız oyunumuz turk serverı olup ıddalıdır ve hacklenmez eger hacklerım dıyen warsa beklerız serverımıza cok ıddalıyız hıc kımse bızım serverımızı hackleyemez beklıyoruz :DDDDD
Sayfanın En Üstüne Git

kaan_09
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 28/08/2006 :  13:52:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben oyuna giriorum ama eziqim
mutasyon oyundaki adin ne ???
benim BKaaN_09
Sayfanın En Üstüne Git

_Mutasyon_
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 30/08/2006 :  10:25:17  Bilgileri Göster  _Mutasyon_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar oyuna gırıyorsunuz ama ezıqsınız ben sıze yardım etme sansım yok cunku oyunda cok ezık war hangı bırınızı kastırayımkı banada hak verın ama elıden geldıgı kadar sızı kastırmaya calısacagım
Sayfanın En Üstüne Git

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 30/08/2006 :  14:09:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mutasyon serverin tam olarak özelliklerini verir misin? mesela exc item duser mi tüy düşer mi cs bc ds cc var mı? şu an kaç tane online üye warr
Sayfanın En Üstüne Git

_Mutasyon_
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 30/08/2006 :  15:21:25  Bilgileri Göster  _Mutasyon_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadasım exp 150 drop 70 olup reset basına 500 point vermektedir oyunumuzda haritalar standart olup icarus ve icarus2 de spotlar wardır bc dc acık olmakta ve tuy exc ıtemler dusmektedır tabı ısrael tarzına yakındır oyunda onlıne kısı 30 dan asagı olmuyor ve turk serveri :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000