AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Oynadığınız FRP&RPG lerdeki en güzel büyü/skill
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/08/2006 :  15:21:37  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar oynadığınız RPG(veya FRP)lerde şu ana kadar kullandığınız en güzel büyü/skill hangisi?

Büyü: NWN'deki Wizard ım ile yapıyordum, Magic Missle(çok güçlü olmasına gerek yok efektleri çok güzel :)) Özellikle ileriki lvllarda

Skill: NWN'deki Blackguard ım ile yaptığım Great Cleave, güçlü olduğundan değil, etrafında onlarca ezik yaratık varken hepsini bir anda deviriyorduk :)

Finomen
Üye

Azerbaijan
İleti 15

İletim - 23/08/2006 :  10:41:14  Bilgileri Göster  Finomen için bir ICQ İletisi Gönder  Finomen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mu onlinede: infermo

Biz Türküz ve Bir Milletiz!!!
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 26/08/2006 :  01:18:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de Ragnarok Online'dan 2 yetenek söyleyeyim:

Lord Of Vermillion: Bir Wizard yeteneği. Eğer son seviyedeyse yetenek (seviye 10), ekrandaki tüm yaratıkların üzerine defalarca alev topları yolluyor. Klasik ama güzel..

Magnus Exorcismus: Bir Priest yeteneği. Yine son seviyedeyse, ekrandaki tüm undead yaratıkların üzerinde ağır bir tahribatı oluyor.

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 26/08/2006 :  01:22:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
+1

Vede gene ragnarok online de wizard yeteneği storm gust alandaki oyuncuların %95 ini devirebilecek bi güç

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/09/2006 :  17:35:30  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

Ben de Ragnarok Online'dan 2 yetenek söyleyeyim:

Lord Of Vermillion: Bir Wizard yeteneği. Eğer son seviyedeyse yetenek (seviye 10), ekrandaki tüm yaratıkların üzerine defalarca alev topları yolluyor. Klasik ama güzel..

Magnus Exorcismus: Bir Priest yeteneği. Yine son seviyedeyse, ekrandaki tüm undead yaratıkların üzerinde ağır bir tahribatı oluyor.

tamam yarın RO'ya başlıom

@RoM3O

olm böyle skiller olduunu söylesen kaç ay önce başlardım hepsini kendine sakla sen..:)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

NAKATA396
Üye

İleti 10

İletim - 02/11/2006 :  19:54:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Knight Online: Spike=)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: