AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Endless-Online yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 15/08/2006 :  17:26:47  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet arkadaşlar bu forumdaki eski konulara bakarken gözüme carptı cok hosuma gıttı ve de ındırdım ama bı turlu uye olamıyorum benım sorunum da su uyelık ıslemınde her zaman ki gibi email adresi istiyo buraya kadar herşey doğal ama nedense ..........@mynet(.)com yanı nokta yapamıyorum bende mı sorun var yoksa oyle mı anladım ve de nokta koymayıp gerısınıde yazmayınca kabul etmıyo yardım ve de oyunun kendı sıtesındende uyelık yok

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 15/08/2006 :  17:34:33  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ah ah ben ne çile çekmiştim o noktayı bulmak için ben yandım sen yanma "ç" tuşuna basarsan nokta koyabilirsin
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 15/08/2006 :  17:38:51  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
allah razı olsun bol bol artık nokta koyacam
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 15/08/2006 :  19:56:12  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şu imlalar biraz garip mesela "ş" tuşuna basarsan iki nokta shift+iki nokta tuşuna basarsanda soru işareti olur.bu arada benim isim manyaq oyunda pm atda beraber oynayalım
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 15/08/2006 :  20:23:25  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oh oh endless'cılar çoğaldı ben de ko'ya girememem ve silkroad daki lag nedeniyle geri dönüyorum ayrıca ilk endless'cı türk olan mert'in sitesi şu anda endless türkiye sitesi oldu ayrıntılı bilgiye orda ulaşabilirsiniz http://www.eotr.co.nr/

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

dezo
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 21/08/2006 :  12:02:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evt arkadaşlar ozellıkle sizleri test serwera bekliyoruz

hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla