Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 15/08/2006 : 16:43:36
|
Arkadaşlar, ayın 19'unda İngiltere Ligi başlıyor ve bu ligin bir de fantezi oyunu var, kendi takımınızı kuruyorsunuz, takım adı-forma herşeyi ayarlıyorsunuz, isterseniz daha sonra transfer de yapabiliyorusnuz.Bir lig kurdum, isteyenler katılabilir.Ligin kodu 588102-90615, zamanla lige nasıl katılacağınızı açıklarım. http://fantasy.premierleague.com buyrun bu da link.Sorusu olan, üye olamayan arkadaşlarımız olursa bw_aa@hotmail.com dan bana ulaşsınlar(msn), 24 saat açıktır.
NOT:Serbest Bölüm'e açtım konuyu, çünkü Spor bölümünde fantezi oyunları konularının açılmasıın uygun bulmuyorum. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
sertabhayranı
Üye

Turkey
İleti 29 |
İletim - 17/08/2006 : 18:31:58
|
yujkghjmdghjd |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 17/08/2006 : 19:20:25
|
sertabhayranı, saçma sapan iletiler atmayın lütfen.
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 18/08/2006 : 14:49:46
|
sertabhayranı sana katılıyorm,çok önmli bir noktaya değinmişsin kutluyorm
Bende kuriim bari bi takım.. |
 |
|
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 19/08/2006 : 11:06:37
|
uefa.com'da da uefa kupası ve şampiyonlar ligi için fantezi lig düzenleniyor. tavsiye ederim. çok daha profesyonel. ayrıca sağlam ödüller var, playstation, araba gibi fakat kullanıcı sayısı da buna bağlı olarak çok fazla 250-300 bin arası oyuncu oluyor her sene. |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 19/08/2006 : 11:10:45
|
Bunda 750.000'e yaklaşıyor. Hatta 1.5 milyon bile olabilir sene sonuna doğru.İki oyunun da tabanı aynı bu arada. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|