boaz ın yeşil sıvı fışkırttığı 4 tane kapak var hedefin o kapakları yok etmek.bunun için boaz a 4-5 kere ateş ediyorsun oda yeşil sıvıyı fışkırtmaya başlıyor.asıl sorun kurtis in o kapakları tutturması bununda kolay bir yolu var.boaz yeşil sıvıyı fışkırtmaya başlayınca kapakların yanına yaklaşıp ,tam yanında olması gerekmiyor ama biraz yakın olsun,ateş ederken yuvarlanma yani end tuşuna basman ama kesik kesik basıcan bölece kurtis kapakları tutturacak .4 ü nüde bu şekilde halledebilirsin.eğer kurşunun biterse ilk bölümün başında kurşun olan yerde tekrar cephane çıkıyor.her kapağı yok edişinde kaydetmeni tavsiye ederim.umarım yardımcı olmuşumdur.:))
aslında o kadar zor değil.echart silahlarını kullanmaya başlayınca eğil eğer yine zarar verirse bu sefer eğilme tuşuyla birlikte enter a bas lara iyice eğilsin.bir süre sililahlarıyla saldırdıktan sonra kendinden 3 tane kopyalıyor.ve lara ya doğru koşmaya başlıyorlar.onlar üstüne gelirken arkaya doğru zıpla ve 3 ünün birbirine çarpmasını sağla.3 ü birbirine çarpınca tekrar echart ortada birleşiyor 3-4 saniye bekle ve tekmeyle giriş.böylece lara ilk bıçağı saplayacak.echart sonra kaçacak.bunu 3 kere tekrarlayacaksın bu kadar.kolay gelsin.odaya ilk girdiğinde odanın tam ortasında durmayı unutma....
biri bana yardım etsin arkadaslar,angel of darkness'ı yeni oynamaya basladım ama şu en başlardaki disko bölümündeyim adamları öldürdüm ama dışarı çıkamıyorum,açık kapının nerede oldugunu bileniniz war mı????
oyunda bazı görevleri yapmadan o bölümü bitiremezsin.diskoda ki amacın yukarıda ki ışıklardan birinin için de olan birşeyi alman bunu için de en yukarı çıkman lazım.bunun için de üst kata çıktığında aşağı inip çıkan ışıkların üstüne atlaman .oradan da yukarı tırmanman.eğer ışıkların için deki kutuyu aldıysan ve çıkışı bulamıyorsan ışıkların kontrol edildiği odada kapı var ve oradaki son adamı öldürünce anahtar çıkıyor oradan çıkıp görevi bitiriyorsun..tam olarak nerede kaldığını söylersen daha çok yardımcı olabilirim..kolay gelsin..