AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 İNDİRİLEN ARABALARDA SORUN MU VAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 13/08/2006 :  10:44:20  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SLM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM.SORMAK İSTEDİĞİM İMG TOOLS LA ARABA İNDİRDİM OYUNDA DA ÇALIŞTI.AMA BAZI SORUNLAR VAR.BİRİNCİSİ OYUNDA İNDİRİLEN BÜTÜN ARABA ÇEŞİTLERİ AYNI ANDA GÖZÜKMÜYO,İKİNCİSİ DE HUMMER VE MERCEDES CL65 İN ALTLARI YERE SÜRTÜYO.FİKRİ OLAN VARSA Bİ ZAHMET YARDIM...

atamıyorum,kalemsiz asla yapmam

araldilek1997
Üye

Turkey
İleti 75

İletim - 15/08/2006 :  18:57:11  Bilgileri Göster  araldilek1997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  araldilek1997 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sen seçeneklerden 2. yi seçmişsin ondan böyle oldu

Fifacı olarak karşınızdayım...:....:
Sayfanın En Üstüne Git

enemy_down
Üye

İleti 45

İletim - 16/08/2006 :  08:06:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
senin attıgın arabalar normaldede yere sürtüyo aynısı bendede oluyo (arabaların gerçekleri eski oldugu için yere sürtüyo)
Sayfanın En Üstüne Git

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 16/08/2006 :  14:34:34  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saolun arkadaşlar.yalnız aral dilek 2. seçeneği seçmiş olmamı brz daha açabilir msn ya.hangi konuda 2. yi seçtim,düzeltilebilecek birşey mi bir de

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 18/08/2006 :  18:34:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw sen ne diosn yaw :):):) ben corvette c6 indirdim arabanın kaportasından tekerleri çıkıooo:):):)
Sayfanın En Üstüne Git

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 21/08/2006 :  20:48:26  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet bende de corvette öle oldu.neyse alışıcaz artık başka çaresi yok.bi de bazı arabaların tekerlekleri yarım gözüküo o var.o brz raatsız edio işte

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000