editör zaten oyunun kendisi ile beraber geliyor ama kullanmasını kendin öğren editörü tasvip etmiyorum
Evet ben de gördüm onu.Editörü açtım ve hiç bir şey yapamadım.Nasıl kullanılıyo birisi yazsın çünkü çok güçsüz bir takımla oynuyorum ve gerçekten de gerekli.Ayrıca CM4 te çalışan editörler bu oyunda çalışır mı?Eğer çalışıyorsa lütfen bir link veya sayfa adı verin.Bende CM4 editörü vardı ama bilgisayara format attığımda silindi.Bu editör oldukça güzeldi ve bu oyunda da çalışırsa harika olur.
Sith Sidious:Lord Vader can you hear me? Darth Vader:Yes, Master?Where is Padme?Is she allright?Is she safe? Sith Sidious:It seems in your anger you've killed her! Darth Vader:What!?...I shouldn't have!... ...NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!...
soldaki menüden load database diyeceksin o senin data nı yükleyecek. eğer yüklemede sorun olursa client_db dosyasını yazmaya karşı korumasını kaldıracaksın. daha sonra kafana göre oynayacaksın işte stadium falan
bu arada bazıları cm3 editörleri ile falan deniyomu$ açmayı.. bo$una denemeyin cm3 save game dosyaları sav uzantılıydı.. cm4 ve eklentileri ise cm4 uzantılı. cm4 editörleri de kullanabilirsiniz..