AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 ANTISPYWARE programından kurtulamıyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

destan
Üye

Turkey
İleti 80

İletim - 09/08/2006 :  11:05:35  Bilgileri Göster  destan için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba,
Bilgisayarımda 30 saniyede bir uyarı veren ve neredeyse çalışmamı tamamen engelleyen bir iki tane virüs programından nasıl kurtulabilirim. Bir tanesinin adı Antispyware. aynı isimde web sitesi var. 30 saniyede bir uyarı veriyor. Önce Windows Güvenlik Merkezi olduğunu sandım. Çünkü mesajın üstünde Windows Security Center Alert diye yazıyo. Oysa oradaki tüm ayarları kappatım. Mesaj ilet alanlarını hepsini disable ettim. Ama kesilmedi. Regedit te arama yaptırdım bu isimde bişeye rastlamadım. Bilgisayarda arama yaptırdım böyle bir program kurulu degil. Ancak virüsten beter bi şekilde zarar veriyor. Ya parayla satın alamam gerekiyo yada bilgisayarı yeniden kurman gerekiyor ki tekrar bulaşabilir. Diğer programın adı WINANTIVIRUS fakat en cok rahatsız eden ANTISPYWARE programı. Lutfen yardımcı olurmusunuz
Saygılar

Kışın soğuğuna tutunmuş solgun bir bahar sabahı gibisin.

destan
Üye

Turkey
İleti 80

İletim - 09/08/2006 :  15:29:33  Bilgileri Göster  destan için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorunu çözdüm. Bir virüs programı Sahte uyarı vererek dakikada 20 kez uyarı gönderiyor ve bu uyarının Windows Guvenlik Merkezinden oldugunu belirterek sisteme bulaşıyor. Başınıza gelirse virustur bilginize.. Mcafee son güncelleme dosyası indirerek Guvenli kipte sildim. Mutlaka güvenlik kip aksi halde silinmiyor.

Kışın soğuğuna tutunmuş solgun bir bahar sabahı gibisin.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000