AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Counter'da CS Ölümsüzlük Şifresini Bana Öğretin
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

gaddar861
Üye

İleti 10

İletim - 05/09/2006 :  19:24:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKASIM AL SANA OLUMSUZLUK waypoint on noclip yazzz olumsuzluıguuu gorrr...
Sayfanın En Üstüne Git

xzxwx
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 04/08/2007 :  05:18:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım boş ver ölümsüzlük şifresini sen birde sv_clienttrace 555 i dene bak neler oluyor mesala sen counter sınya terörlerin bulunduğu ön kapıdan içeri girme köprünün altına gir ve yönün ön kapıya baksın ama arka kapıdaki konteylere hedef alman yeterli ve ateş etmeye devam et

sv_clienttrace 555 rasgele atış şifresidir unutmayın arkadaşlar el bombası alıp önkapıya atmaya hiç gerek yok silahı al eline mermiyi kontrol et ve ateş et bu kadar

dghfjhfgjkhj
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 05/08/2007 :  08:59:42  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar çocuğu boşuna yoruyorsunuz 1.6 veya source oynuyorsan bu şifreylen bütün şifreleri açarsın arkadaşlar hep bunu yazarak hile kullanıyorlar hile:
sv_cheats 1
böğle yaz consolasa anladın sen onu değilmi bu şifre bütün hileleri şifreleri açar counterde 1.6 da half-life oynuyorum bölümlü silah şifresi için bu şifreyi yazarak açıyorum silah şifresini counterdede işe yarıyor counter 1.6 ve sourcede işe yarıyor benden bu kadar gerisini sen bul

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 05/08/2007 :  09:02:59  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama verdiğim şifre 5 veya 6 dakika sonra akdivleşiyor yani şifreyi yazdın sen 6 dakika sonra bütün şifreler açılıyor

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/08/2007 :  12:24:56  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Alakası yok, oyunun yeniden başlatılması gerekir.

Not: 3 gün sonra bu konu 1 yıllık rütbesine erişiyor..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000