şu kadarını söyliyim görev kutsaldır pusu ezikliktir!Counter ler Colt gibi dağıtıcı bir silahı ellerine alıp susturucu takarlarsa pusma noktalarındaki terörler kaçıcak delik arar
arkadaslar ben araniza yeni geldim sayilir almanyada yasiyorum ama sizlere bisey diyeyim arkadan vuranlarla ve pusu kuranlarla hic isim olmaz yüz yüze carpismak cesaret ister sonucda oyun ne var bunda yani ne anlami var pusu kurmanin yada arkadan vurmanin insani arkadan kallesler vurur yüregi olmayanlar arkadan ates ederler ben herikisinide oynuyorum bazen caylaklara denk geliyorum bazen ustalara bir sürüde arkadasim var ayrica condition zero icin türk serverleri bulamiyorum türkiyede hic alipda oynayan yokmu bu oyunu inetrnet kafeler azaldimi yoksa türkiyede
"naseeb"haklısın abi bnimde pusucularla işim olmaz...bn konuya döneyim bn TF olurum çünkü her bölümde avantajlılar bomba olsun rehine olsun oynamayı bilenler için ama...CT lerdeki silahlar daha etkili gibi gözüksede TF deki silahlar daha iyi bnce... saygılar...