ya arkadaşlar ben pro evolution soccer 3 ün pc versiyonunu aldım şaşırmayın yeni çıkmış herhalde bende çok şaşırdım. ama içini açtım bide ne göriyim menüler falan aynı ps2 deki gibi ama işliyo hepsi. yani enter yerine ps2 joystick inde olan x yada üçgen butonu var ama kontrollerde keyboard şeçeneğide var.. neyse gelelim asıl konuya iyi hoş neyse çalıştırıyım dedim ama oyun kaplumbağa hızında çalışıyor. sesler gayet hızlı ama genede oluyo bu top kaleden orta sahaya hızlı şutla 10 saniyede geliyo siz düşünün artık nolur bana bir çare... teşekkürler...
pentium 3 500 bilgisayarım. 128 mb ram. ge force 4 ekran kartı 64 mb. ya ben bişi dcem ne yazıyo diye baktım read me kısmına oyunun 5 gb gibi bi harddisk alanı istiyo minimum hemde. minimum 128 mb istiyor. sanırım sorunu anladım ama şunu anlamadım neden bu kadar çok yer istiyor tek cd lik bir oyun yada neden bu kadar gelişmişlik istiyor??? teşekkürler.
Oyun esasında DVD oyunu. Bildiğim kadarıyla Konami artık oyunlarını DVD'de çıkartıyor. Tabi piyasada satılanlar DVD Rip versiyonu olduğu için tek cd. 5 GB yer istemesi onunla ilgilidir.
Bu arada hangi Windows'u kullandığını yazmamışsın ama eğer XP kullanıyorsan oyuna kısayol yaratıp (eğer masaüstünde varsa yapmana gerek yok) uyumluluk ayarından 98/ME'yi seçersen hızlanma oluyormuş.
teşekkürler krondor beni aydınlattığın içinde ben bişi daha sorcam mahsuru yoksa (biliyorum çok şey sordum) windows um xp masaüstünde kısayol var ama uyumluluk ayarını bilmemekteyim.(bana hak ver daha 15 yaşındayım zamanla)zahmet olmazsa bana uyumluluk ayarının nasıl yapıldığını yada bunu öğrenebileceğim bir yer söylermisin???
Mahsuru yok tabi. İstediğin kadar soru sorabilirsin :)
Kısayola sağ tıklayıp özelliklere gireceksin. Yukarıdaki seçeneklerde uyumluluk ile ilgili bir bölüm olması lazım. Oradan dediğim şekilde 98/ME'yi seçeceksin.
Şu an Windows 2000 kullanıyoruz. Bu yüzden seçenekleri yanlış hatırlıyor olabilirim. Yanlış ise biri düzeltir artık :)